vliegreis

Tja...
Tja........

Phoe. Da was me het nachtje wel zeg.. heel de nacht regen.. en niet z’n beetje ook … Was wel heel erg blij met mijn tentje.. het ging echt wel heel hard tekeer.. maar geen druppeltje er in.. en die stof is echt zo super dun.

Maar goed..ben om 4:30uur opgestaan.. eerst maar het regenpak aangetrokken.. en zoveel mogelijk van binnenuit alles geprobeerd in te pakken..

Uiteindelijk moet je er toch uit.. ohh wat is dat klote.. alles nat en onder de modder.. je kent dat wel.

Met heel die zooi naar de douche gegaan.. en mezelf geschoren.. dacht mot er in dat vliegtuig wel een beetje netjes uit zien.

Nou dan krijg je de tocht door Rome.. dacht had beter een boot kunnen nemen.. wat een troep.. die containers lopen ook allemaal vol water en die drab.. druipt er lekker uit.. en dan komt er een auto voorbij die dat dan lekker over je heen spettert hahahaha..

Heeft me uiteindelijk anderhalf uur gekost om bij het vliegveld Ciampino te komen.

Daar met mijn..(multifunctionele jha ja ) dweil weer een uitkomst om alles droog g te maken..aan bekijks geen gebrek!!

Weet ik veel dat je pas twee uur van te voren mag inchecken??? Dus nog een uurtje wachten.

Kwam eigenlijk wel goed uit..kon ik tenminste een beetje opdrogen.. want met z’n regenpak aan fietsen..is super benauwt ..dus uiteindelijk van binnen kliedernat.. ben maar gewoon in mijn wielerkleding rond blijven huppelen.

Het inchecken ging soepel.. zat 7 kilo over het gewicht..maar ze heeft me niets extra’s gerekend..en de fiets kon ik zo afgeven.. heb nog een kruis gemaakt..moest de beveiliging wel om lachen.

In de vertrek ruimte nog een goed gesprek met aan vrouwtje gehad over Italië.. was aan de andere kant geweest en ook veel regen gehad..

Tja nu wat ik er van vond….Nou tis voor herhaling vatbaar ..maar dan op een andere manier. Heb nu twee weken zo hard mogelijk gefietst.. en had weinig tijd om rond te kijken.. dacht moet tijd winnen om na Rome door te kunnen. Uiteindelijk..zag ik wel dat Kroatië geen haalbare kaart meer was ivm de tijd.. dus ben ik de laatste week wat meer tijd gaan nemen om een beetje rond te kijken. Nou alles opgeteld en afgetrokken. Was oké.. maar een berg beklimmen.. is toch net iets mooier hahahahahaha

Gereden kilometer (GPS) 2169,68km

vliegveld

20 mei vliegveld Rome 50 km.

Nou was me het nachtje wel.. wat ik er van weet tenminste.

Fikse regenbuien, echt niet meer normaal!

Vanmorgen maar een beetje langer blijven liggen tot het droog werd.. Even lekker een ontbijtje klaar gemaakt en …… zo als iedere morgen hahaha (ja wat ? red.)

Dacht ga vandaag is op dat vliegveld kijken hoe het er allemaal aan toe gaat. Nou was nog geen vijf minuten onderweg of het goot. Ja echt met bakken tegelijk er uit .En door al die zooi hier is er bijna geen putje die niet verstopt zit.

Je wordt dus van boven en door de auto’s die langs je afrijden heerlijk nat gespritst.

Deze onderneming was niet voor niets geweest.. het staat allemaal verschrikkelijk lullig aangeven, met een auto zal het allemaal wel lukken maar met fietsers is hier totaal geen rekening gehouden. Ben maar tegen het verkeer langs de snelweg in gaan lopen en na een tijdje zag ik dat er nog een afslag was die ik dus morgen moet nemen.

Van die info muts werd ik niet veel wijzer… uiteindelijk heeft een heeeel aardig meisje van de beveiliging mij uitgelegd hoe de gang van zaken is.. Ze vroeg nog hoe laat ik morgen moest vertrekken..dan zou ze me wel ff helpen..shit op die tijd heeft ze geen dienst.. Na we zien morgen wel.

Op de terug weg zag ik een net restaurantje..lekker gegeten en een grote Amerikaanse koffie op. Ja dat kan hier ook..Met een lekkere borrel om een beetje warm te worden.

Kwam dus als en verzopen katje op de camping aan en ben gelijk mijn slaapzak ingedoken..met een wijntje hihihi.

Tis nu Avond en het regent nog steeds en niet zo’n beetje ook… komt me verdomd slecht uit…. zal morgen in de regen alles in moeten pakken.. Dat is nog niet zo erg ..maar alles weegt dan gelijk een stuk zwaarder..

Schrijf jullie morgen..als alles goed is gegaan en ik niet te zat ben wat ik nu uiteindelijk van deze uitdaging heb gevonden..

Toedelledokie zwaai zwaai…

Rome toer 1

19 mei rondtoer Rome 36.5 km.Frank betrapt met veul wijn

Eerst nog even wat over gisteren, net voor ik wilde gaan slapen dacht ik, zal nog is ff kijken welk vliegveld ik moet hebben en hoever het hier vandaan ligt. Zie ik me daar als retour datum 28 mei staan! Gatver, kreeg een rolberoerte. Snel de buurman gebeld, die riep gelijk nee 21 mei.. Neehuu staat hier toch zei ik.. Volgens mij hadden de mannen daar een hoop lol en ik maar huilen hahahaha.. Hij zou ‘s morgens wel ff kijken. Dacht ‘s morgens stuur nog maar ff een sms-je dat hij het zeker niet vergeet. Zat tie me weer lekker te stangen. Maar ken hem, moet zeggen binnen een half uurtje was de datum omgezet pff…. gelukkig. Moet er niet aan denken om hier nog een week te zitten.

Oké..nu over vandaag… Eerst naar de campwinkel.. ja voordat ik ga douchen. (Maak er altijd nogal een puinhoop van snap je). Maar goed een doos eieren wat spek en een brood nondeju wat had ik daar een zin in en dan met zo’n lekker bakské koffie erbij hmmmmm… De douche en het sanitair zijn hier echt perfect, dus heerlijk gebadderd en fietsje klaargemaakt voor de dag. Als je trouwens met een vliegtuig of met de auto naar Rome zou gaan is het Ik in zwembadhier best goed te doen.

Ze verhuren hier alles en er ze hebben zelfs een zwembad. Ziet er heel netjes uit. Even een tip van de vacantieman (gratis)… De dag ervoor heb ik al een kaartje versiert bij zo’n info bureau waar de meest gangbare bezienswaardigheden op staan. Wa doe nu het feit? In mijn GPS staan die dingen ook allemaal. Ben bij de verste begonnen. Heerlijk zo met je fietsje door de stad crossen. Kikken, echt iets voor mij.

Heel de tijd je arm omhoog hier en daar flink boos kijken of juist heel vriendelijk lachen en doorgaan. Op een of andere manier welliswaar met een hoop getoeter stroomt het toch goed door, en iedereen rijd ook door. Dan weet je tenminste wat je er aan hebt. Binnen een halve dag heb je op je fietsje alle gebouwen ruimschoots gezien. Waar je te voet een paardagen voor nodig hebt. Toch zeker in de drukke tijden. Ergens naar binnen gaan heeft geen zin. Echt 1000-de (ja nu al) staan in de rij. Bid maar gewoon buiten. Denk dat je daar ook verhoord wordt. Heb na wat zoeken een leuk eet tentje gevonden waar het nog een beetje betaalbaar is. Je kan daar een bordje uitzoeken waar alles al op ligt en dat doen ze ff in de magnetron (wokken op zijn italiaans) en heerlijk, bakkie er bij voor en dat voor slechts 6 eurie. Verder is het overal stik duur, als je een biertje neemt en je gaat zitten kost het je 5 euro, belachelijk overal het zelfde. Dacht eigenlijk da Rome tja de Paus het zal wel overal netjes zijn. NEE dus net als in Amsterdam, Parijs en ga zo maar door, de verloedering is hier zeker niet minder.

Als je nu mij vraagt is het de moeite waard om hier naar toe te komen? Jazeker! Maar dan niet om te feesten…. gewoon wat cultuur opsnuiven.. En that’s it. Heb in het restaurant op de camping nog even een heerlijke pizza op met natuurlijk een biertje. Op mijn weg terug naar mijn tentje zie ik dat ik nieuwe buren gekregen heb. Een jong stel uit zweden, ze willen langs de kust van Italië door naar Frankrijk en Spanje om daar een paar vrienden te ontmoeten. Dan vervolgens weer langs de Atlantische kust naar het noorden trekken. Om aan hun geld te komen werkte ze allebei een heel jaar in de visserij en daar konden ze weer een tijdje van op vakantie. Hebben totaal geen fiets ervaring maar ze doen het wel. That’s live….

Drink nog een wijntje.. en ga dan nog ff kijken of ik op internet kan.. en morgen? We zien wel!

Bay bay.. My friends.

Rome

18 mei Rome 99.5 km.

Rome

Weer optijd uit mijn bedje.. Na ge kent dat ritueel nu onderhand wel.. Op naar het ontbijt.. Stonden wat tafeltjes gedekt in een oud kamertje.. Wat me opviel tijdens het eten..is dat er zoveel bouwkundige zaken van vroegen vernielt zijn… Bij ons zou dat echt een doodzonde zijn.. Aan de andere kant zou Jack de Hoogh zeggen moet ook een beetje leefbaar zijn.. En met dat motto zijn ze hier aan de slag gegaan denk ik? Da vrouwtje..volgens mij spoorde ze niet helemaal. Zat als maar te jammeren over het weer..ik probeerde haar nog uit te leggen dat me dat niet zoveel kon schelen..heb het opgegeven.. Leek wel of ze doofstom was. Afgerekend en wegwezen.. Nog snel wat eten gekocht. de regenjas aan en gaan..

Nu dacht ik er een rustig dagje van te kunnen maken, komen er toch weer een paar van die echte loei stijle bergen aan. Bij eentje slipte mijn achterwiel toen ik ging staan. Da wil toch wel wat zeggen hè? En dan die regenjas….. zeiknat van het zweet en toch steen koud hebben.

Om twaalf uur begon er het zonnetje weer door te komen zodat ik bij het Lago di Bracciano weer van hetLago Di Bracciano uitzicht kon genieten. Rome heeft een lange aanloop met veel uhh bulten en kuilen hahahaha.. Wilde met volle bepakkiing naar de “Citta di Vaticano”.. Mijn GPS-je loodste me er zo naar toe. Een paar foto’s genomen en op zoek naar een camping..Wat me wel opviel is dat het me niets deed.. Normaal als ik iets bereikt heb…rollen de traantjes over mijn wangen.. Nee helemaal niets ..misschien moet dat nog komen???

Logo Camping RomaDacht weet je wat de eerste beste bar ga ik naar binnen zuip een biertje en begin te souwelen over een camping. Een meisje in de bar heeft me daar echt goed mee geholpen. Zit nu op camping met de naam Roma (whaa echt nie te geloven). Daar merkte ik eigenlijk pas hoe verschrikkelijk moe ik was, hoef mijn ogen maar dicht te doen en ik slaap. Ga zo nog ff kijken of ik hier op de camping het inernet op kan. Daarna ga ik heerlijk slapen zodat ik morgen door Rome kan fietsen en al de gebouwen eens op mijn GEMAK kan bekijken.

Laat jullie morgen wel ff weten wat ik er van vind.. (Wilbert zal proberen positief te zijn hahaha) ..

Tot moggel…

Frank…..

Viterbo

17 mei Viterbo 105 km.

Vanmorgen heerlijk fris opgestaan.. Lekker onder de douche en radio aan. De kuif in ‘t model gebracht (whahahah wat er nog van over is) en snel ff wat boodschapjes gedaan. Het leukst is om eerst ff te vragen waar een winkel is en dat ze je niet verstaan. Kan daar toch zo van genieten.. heerlijk.. En dan toch de winkel vinden.. Maar goed.. een goed ontbijtje op en dan hup de fiets op. Wist dat het een zwaar dagje zou gaan worden. En dat is helemaal uit gekomen. Wil tussen door nog ff wat tegen de Rome girls!!! zeggen…. En ik hoop dat jullie het nog lezen.. De tips: Probeer je kilometers ‘s morgens te maken.. Allereerst de wind is dan nog rustig.. steekt rond 12 uur echt heftig op!! En het kan zo godverziekend heet zijn dat je niet weet hoe je in hemelsnaam dat water weer in je lijf kan krijgen.. Neem ook minimaal een paar cola-tjes mee. Ga je weer als een speer.. (heb ik van een fiets maatje Ad).. En na Siena.. Is er geen meter meer vlak, je kan dan heel de dag bikkelen op 120 km. En dan heb ik het over een uurtje of 10 met een korte pauze. Hoop dat jullie dit nog lezen.. Zo ja heel veel succes!!!!!.. En ik hoop dat ik van jullie mag vernemen hoe het jullie is vergaan.

Weer verder met de rit.. in het begin was het tja behoorlijk stijl maar te doen. orvieto
Tot Orvieto, daar was het zo giga stijl.. Soms dacht ik bij mijzelf “dat ze hier asfalt op hebben gekregen?” Bij sommige stukken moest ik in de kleinste versnelling boven op de pendalen gaan staan en durfde niet te gaan zitten. Want dan was ik zeker omgevallen. Maar iedere berg heeft een top.. en ghé zal het niet geloven maar deze ook.

Dan kom je weer op het punt waar je moet gaan afwegen….

Wapen Viterbo Ik heb er voor gekozen om door te gaan naar de plaats Virterbo omdat hier meer dan 7 hotels waren dus keus ivm de prijs. Zit nu in Hotel Roma, niet veel maar voor 40 euro is het oké. Kreeg daar een kaartje met welke restaurants aan het het Hotel zijn verbonden. Zit daar nu bij eentje aan mijn tweede portie spaghetti en heb al twee grote potten bier op. Hou me altijd voor dat bier het beste is wat een wielrenner maar kan nemen whahahaha.. heerlijk!! Ben ok nog ff naar een internetcafé geweest.. Echt gaaf.. Was zoiets waar je ook voordelig kan bellen. Hihihi hangen mensen huilend aan de telefoon en gaan tekeer als een blekke emmer.. Daar alleen al voor zou ik daar naar toe gaan..

Buurman heeft voor mij mooi een vliegtuig geregeld..Meks Airlines vlucht terug naar huis Heb daar ff de bevestiging uitgeprint…. da liep als een trein.. Als alles goed gaat land ik woensdag rond een uurtje of twee op Eindhoven Airport. Daar sleutel ik mijn fietsje weer in elkaar en op naar de luxe bodega. Daar ga ik me toch eerst is ff een dikke vette grote zware jongen naar binnen werken mmmmmm……

Morgen nog 85 km.. En dan is deze jongen in Rome.. Beetje met gemengde gevoelens.. Wilde verder.. maar da gaat echt niet.. Moet ik nog meer tijd voor hebben.. Maar wie weet wat er allemaal nog in je leven gaat gebeuren. Maar nu gaat het ff “nie passen” zak maar zeggen.

The end.. En tot morgen..

PS.. En ik lees al jullie reacties.. Super..echt..thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moet aan mijn redacteur (Edwin)..nog ff vragen hoe ik dit voor later kan bewaren.. Maar die heeft daar zeker ook weer een oplossing voor.

Sant ' Albino

16 mei Sant’ Albino 122 km.

Pfffffffffff ja een groote zucht. Maar dat komt later wel.
Vanmorgen vroeg opgestaan (6:30uur) snel onder de douche en eerst mijn tentje opgeruimt.. Onderwijl kwam de buurman een beetje kletsen over waar ik naar toe ging. Dat treft zij gingen ook naar Rome. Heeft zowat alles van mij gefotografeerd. En we hebben wat ervaringen uitgewisseld. Eigenlijk de eerste fietsers die zo’n beetje het zelfde in gedachten hebben maar fietste maar 50 km per dag, dat schiet niet op natuurlijk. Ze kwamen uit Zuid-Duitsland. En hadden al een stukkie met de trein gedaan. Nou al moest ik kruipen maar da noooooit.

Na de rit…. Om Florance uit te komen is nog een hele heisa, ze rijden als gekken zo ‘s morgens. Maar mijn gps-je.. (Nondeju, hou echt van dat ding..) Loodste me er weer mooi uit. De heuvels uhh zeg maar bergen kwamen al snel in zicht.. phoe.. niets dan omhoog en tja omlaag natuurlijk.

Panorama SienaOnderweg ontmoete ik nog een engelsman even een praatje mee gemaakt en snel weer verder.
Op naar Siena.. Was hier al eens geweest..

En dan zie je toch gelijk een hoop herkenningspunten.. PleinZoals het mooie plein (ga zelf maar eens kijken)..
Voorbij Siena (was +/- 60km dus niet genoeg voor deze dag) wordt het landschap helemaal anders.. Heb daar al wel veel gefietst (was toen dor en geel).. Maar nu is het net of dat er over de bergen een hele zachte groene deken ligt, met alleen nog wat wazige sporen van een tractor… Prachtig om te zien.. Hier is echt geen foto van te maken.

Dacht weet je wat ga er een bikkel dag van maken en neem een hotel in Montepulciano. Dat plaatsje ligt me potverdorie toch op een bult.. Montepulcanomaar goed in het boekje gekeken en Hotel Il Riccio word door fietsersHotel Logo aanbevolen. Dus echt iets voor mij.. Na veel vragen kom ik in een of ander kloosterachtig gebouw terecht. Op de bel gedrukt.. Komt er een lieftallig vrouwtje.. Je weet hoe dat gaat.. Heeft U een kamer.. Ja.. dus elleen nog meer een hele grote.. Zeg nog da komt goed uit.. Ik ben alleen ahahaha.. Il RiccioDacht toch maar even vragen wat da moet kosten.. Uhh 100 euro.. Ne das toch echt te duur.. Nou 85 moest ook we kunnen.. Dacht opzouten hier!!! (blijkt achteraf ‘t oudste dorpje te zijn .. Zowat??) Vriendelijk afscheid genomen en die berg weer af naar het volgende dorpje.. Was inmiddels al half acht en mijn beentjes wilde er mee stoppen.
Op naar het volgende dorp Sant’ Albino..beetje gezocht.. En zit nu in een mooi hotel.. Lekker gegeten en een stevig biertje gedronken..

Morgen nog z’n dag, we zien wel..trusten.. snurk..snurk

Florance

15 mei Florance 0 km.

Tja wa zak er van zeggen?? Tis ene heule mooie stad met machtige gebouwen. Maar of ik er hiervoor speciaal naar toe zou vliegen, NEE.!! Dan heeft parijs toch een beetje meer te bieden in mijn ogen 🙂
Kijken wa ik allemaal heb gezien en waar het hier een beetje om draait. Natuurlijk die brug (Ponte Vecchio) lekker poep druk.. En weinig te zien.. Allemaal winkeltjes waar ze goud (duur) verkopen. Dan Basilica di San Lorenze..bijna tegen het kitsch aan maar kan net hahaha..nah nog eentje dan Piazza Del Pitte.. Erg indrukwekkend.. Denk dat daar binnen een mooie tuin is .. Er stond me toch een rij..Dacht nog al krijg ik daar het mooiste van mijn leven te zien, ga toch echt nie in diehu rij staan. Om het verhaal een beetje af te maken, zijn er nog z’n stuk of 10 gebouwen allemaal de moeitje waard.Maar verpest door kraampjes en allerander vertier.. En dan zitten we nog in mei!!!.. In juni/aug kan je hier over de koppen lopen da weet ik nu wel DUS….ik kom hier nie meer hahaha.

Ondertussen begon mijn buikje al weer een beetje te knorren.. Dacht laat ik het sober houden een glas bier en spaghetti uhh 16 euro..ze zijn echt gek..hebben geen duppie fooi gehad. En uit boosheid heb ik bij de tent bruine bonen soep met van die wokkels op en daarbij nog een lekker papje en een wijntje..zak zeggen.. voor 7 euro kijk!!.

Nou hebben ze hier op de camping ook internet, maar dan moest ik wel een kopie van mijn paspoort maken op de receptie. Ik niet te lui en een half uur internet genomen.. whaaaa ik aan de gang, ligt gvd internet er uit!! altijd bij mij!! Als iemand ‘t weet waar dat door komt mag tie het zeggen. Mensen kap er mee..morgen een zware etape met behoorlijk wat bergen en wat afwegingen..Siena is net niet ver genoeg.. maar als ik door ga is er weer geen camping.. !?

Tot morgen.. Joe hoe..

Ohh krijg net een paar nieuwe buren die een beetje beteuterd staan te kijken.. er is hier namelijk geen meter vlak.

Firenze

14 mei Firenze 110 km.

Vanmorgen heerlijk onder de douche geweest.. Oké geef toe een hotel is fijn voor als je heel de dag aan het zwoegen moet en ben geweest…Alleen vind ik het veel te duur.. Voor een nachtje hotel kan ik bijna vijf campings aandoen.
Gisteren de route goed bekeken, er zouden over 136 km drie beklimmingen in zitten en wilde graag nog ff het plaatje Vinci bezoeken ghu weet dat wel van Leonardo. Maar na twee beklimmingen stond daar ineens een bordje Firenza 27 km. En ik dacht zeker nog het dubbele te moeten rijden met nog een beklimming. Tja dan kies je daar toch voor en Leonardo spreek ik dan nog wel eens een keertje.

Het was een drukke weg, eenmaal aangekomen aan de noord/west kant wat zo’n beetje zuid/oost moest zijn… was het een heel gedoe om daar te komen. Die Italianen rijden daar als gekken. En ik daar met volle bepakking door heen.. Echt lachen! Diverse keren naar de camping moeten vragen.. Deze ligt heel mooi je kijkt helemaal over de stad uit. Nu ge kent dat wel weer, tentje, rotzooi enz..

En zo snel mogelijk naar Firenza. Ohh.. ohhh.. dacht eerst maar eens naar de kapper, wat een gedoe zeg, al dat getuttel. Dacht gewoon knippen en klaar, uiteindelijk koste dat gezeik 20 euro.

Van verdriet de kroeg in gedoken riep gelijk’geef maar het lekkerste biertje wat je in huis hebt’, uhhu mooi hartstikke zat ja. Nu nog ff eten zonder poespas. Zag een aardig tentje en ben daar naar binnen gegaan. Gevraagd.. verkopen jullie hier spaghetti met salade? Oké…. dan opschieten.. want ik moet nog een stukje schrijven hahaha.

Nou ik zij lekker meeelig, zuip mijn glas leeg en morgen kan ik uitslapen (zal wel zeker halfacht worden).

Bay bay…

Castel d’ Aiano

13 mei Castel d’ Aiano 115 km.

Vanmorgen weer vroeg uit mijn bedje.. Oohh wat is dat heerlijk als je gelijk onder je eigen douche kan.. Je zingt een liedje en de dag kan niet meer kapot. Was trouwens een fijn hotel waar je een goed ontbijt krijgt en alles ging relax. Mijn fietsje geladen.. En hup naar de bakker. Maak ’s morgens meestal de leukste dingen mee.. Iedereen vraagt dan waar ik vandaan kom en waar ik naar toe ga.. Stond weer een man een heel verhaal op te hangen.. Roep dan wel is tussen door “si” en als hij dan een beetje raar kijkt zeg ik maar gouw “no” hahahaha..ze kunnen met mij alle kanten op ghé.

Het eerste stuk van de etappe (hoor mij) was weer vlak.. Kwam wel door mooie plaatsen bijvoorbeeld Modena echt een prachtige stad. Verderop net voor de beklimming dacht Franky.. Zal is een keertje een biertje nemen.. En dat komt eigenlijk door al die blikjes die in de kant liggen..Snap niet dat ze dat hier toch allemaal doen in Italië.. Zo’n prachtig land!!! Maar oké.. Ging over het biertje…denk dan wel eens als ik de moord stik van de dorst.. zou er nog wat in zitten (blikje).. Vandaar dus.. ’t was zoeenhu goud gele sappige zware jongen.. Heerlijk!!!.. Hupsa op de fiets.. Slinger slinger..de berg op..oei oei.. Die kwam echt aan ..had beter een maatje kleiner kunnen nemen..(moet dan wel om mijn eigen lachen).

Na een kwartiertje werd het al wat minder..wat een prachtige beklimming.. Die bergen daar heb ik iets mee, al zijn ze nog zo zwaar..je krijgt er altijd iets voor terug zoals het uitzicht en zeker een heerlijke afdaling..Bij tegen wind krijg je helemaal niks .. Uhh toch….koppijn hahahaha Bij Zocco.. Had ik nog genoeg peut in mijn poten om een uurtje door te gaan en volgens het boekje zouden er volop hotels in Castel D’Aiano zijn.. flesje cola er in en gaan.. Vol gas..heerlijk het zweet druip overal van af en je voelt je net de beste wielrenner op een vrachtwagen hahaha.

Het Hotel wat ik nu heb is dik oké (Merlino). Zit nu aan een heerlijk wijntje en heb lekker gegeten, als heel die fles op is pak ik nog een bakkie koffie..want morgen moet ik 136 km door de bergen om in Firenza te komen. Dit is een omweg maar wil de stad gezien hebben.. Zal nu maar gelijk bekennen dat ik niet naar Kroatië kan, daar heb ik eenvoudig niet genoeg tijd voor (moet 6 juni terug zijn ..storingsdienst). Mijn benen willen wel. Denk dat ik nog nooooit zo’n goeide conditie heb gehad.. (Davé..versla je nu nog.. al zit een been in het gips whahahah) ’s avonds helemaal dood en dood moe.. En ’s morgens weer zingent onder de douche.. En gaan heel de dag.. (ff wordt steeds zatter en zatter hihihi).

Even… Adrie je vlaggetje leeft zeker nog..heb er al heel veel leuke reacties op gehad,, en stond bij een auto achter me, en ze riepen.. hé jongen gaat hij nog goed…en waar ga je naar toe?? Leuk toch???

Nou kap er mee volgens mij is het is het een groot lul verhaal geworden??

Tot morgen.. Tralalala joehoe Flappie..

GEEN UMTS

Beste Frank volgers,

Het is dan wel geen vrijdag de 13e maar dit getal gooit toch enige roet in het eten.
Op de huidige locatie (waar dat dan ook mag zijn) is geen umts verbinding beschikbaar.

Frank kan hierdoor geen bericht posten naar zijn Blog.

Om u allen gerust te stellen…. Het gaat hem goed en de wijn smaakt voortreffelijk.

Morgen zal hij proberen het verhaal alsnog te publiceren.

Met vriendelijke groet,

De redactie

Frank Mekes