vliegreis

Tja...
Tja........

Phoe. Da was me het nachtje wel zeg.. heel de nacht regen.. en niet z’n beetje ook … Was wel heel erg blij met mijn tentje.. het ging echt wel heel hard tekeer.. maar geen druppeltje er in.. en die stof is echt zo super dun.

Maar goed..ben om 4:30uur opgestaan.. eerst maar het regenpak aangetrokken.. en zoveel mogelijk van binnenuit alles geprobeerd in te pakken..

Uiteindelijk moet je er toch uit.. ohh wat is dat klote.. alles nat en onder de modder.. je kent dat wel.

Met heel die zooi naar de douche gegaan.. en mezelf geschoren.. dacht mot er in dat vliegtuig wel een beetje netjes uit zien.

Nou dan krijg je de tocht door Rome.. dacht had beter een boot kunnen nemen.. wat een troep.. die containers lopen ook allemaal vol water en die drab.. druipt er lekker uit.. en dan komt er een auto voorbij die dat dan lekker over je heen spettert hahahaha..

Heeft me uiteindelijk anderhalf uur gekost om bij het vliegveld Ciampino te komen.

Daar met mijn..(multifunctionele jha ja ) dweil weer een uitkomst om alles droog g te maken..aan bekijks geen gebrek!!

Weet ik veel dat je pas twee uur van te voren mag inchecken??? Dus nog een uurtje wachten.

Kwam eigenlijk wel goed uit..kon ik tenminste een beetje opdrogen.. want met z’n regenpak aan fietsen..is super benauwt ..dus uiteindelijk van binnen kliedernat.. ben maar gewoon in mijn wielerkleding rond blijven huppelen.

Het inchecken ging soepel.. zat 7 kilo over het gewicht..maar ze heeft me niets extra’s gerekend..en de fiets kon ik zo afgeven.. heb nog een kruis gemaakt..moest de beveiliging wel om lachen.

In de vertrek ruimte nog een goed gesprek met aan vrouwtje gehad over Italië.. was aan de andere kant geweest en ook veel regen gehad..

Tja nu wat ik er van vond….Nou tis voor herhaling vatbaar ..maar dan op een andere manier. Heb nu twee weken zo hard mogelijk gefietst.. en had weinig tijd om rond te kijken.. dacht moet tijd winnen om na Rome door te kunnen. Uiteindelijk..zag ik wel dat Kroatië geen haalbare kaart meer was ivm de tijd.. dus ben ik de laatste week wat meer tijd gaan nemen om een beetje rond te kijken. Nou alles opgeteld en afgetrokken. Was oké.. maar een berg beklimmen.. is toch net iets mooier hahahahahaha

Gereden kilometer (GPS) 2169,68km

One thought on “vliegreis”

 1. Zo….

  Eindelijk weer rust rond het vaticaan, we zijn blij dat je reis terug voorspoedig en snel is verlopen. De hoge staat van paraatheid is ingetrokken en ik kan weer rustig onder het altaar slapen.

  Frank, bedankt voor de bloemen en de dweil en voorlopig wegblijven uit vaticaanstad.

  Groeten,

  Popie Jopie aka Benedict XVI

  ps. ik heb je lege flessen ingeleverd en de 1548,- euro aan statiegeld aan een goed doel geschenkt. (AA-club)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.