Viterbo

17 mei Viterbo 105 km.

Vanmorgen heerlijk fris opgestaan.. Lekker onder de douche en radio aan. De kuif in ‘t model gebracht (whahahah wat er nog van over is) en snel ff wat boodschapjes gedaan. Het leukst is om eerst ff te vragen waar een winkel is en dat ze je niet verstaan. Kan daar toch zo van genieten.. heerlijk.. En dan toch de winkel vinden.. Maar goed.. een goed ontbijtje op en dan hup de fiets op. Wist dat het een zwaar dagje zou gaan worden. En dat is helemaal uit gekomen. Wil tussen door nog ff wat tegen de Rome girls!!! zeggen…. En ik hoop dat jullie het nog lezen.. De tips: Probeer je kilometers ‘s morgens te maken.. Allereerst de wind is dan nog rustig.. steekt rond 12 uur echt heftig op!! En het kan zo godverziekend heet zijn dat je niet weet hoe je in hemelsnaam dat water weer in je lijf kan krijgen.. Neem ook minimaal een paar cola-tjes mee. Ga je weer als een speer.. (heb ik van een fiets maatje Ad).. En na Siena.. Is er geen meter meer vlak, je kan dan heel de dag bikkelen op 120 km. En dan heb ik het over een uurtje of 10 met een korte pauze. Hoop dat jullie dit nog lezen.. Zo ja heel veel succes!!!!!.. En ik hoop dat ik van jullie mag vernemen hoe het jullie is vergaan.

Weer verder met de rit.. in het begin was het tja behoorlijk stijl maar te doen. orvieto
Tot Orvieto, daar was het zo giga stijl.. Soms dacht ik bij mijzelf “dat ze hier asfalt op hebben gekregen?” Bij sommige stukken moest ik in de kleinste versnelling boven op de pendalen gaan staan en durfde niet te gaan zitten. Want dan was ik zeker omgevallen. Maar iedere berg heeft een top.. en ghé zal het niet geloven maar deze ook.

Dan kom je weer op het punt waar je moet gaan afwegen….

Wapen Viterbo Ik heb er voor gekozen om door te gaan naar de plaats Virterbo omdat hier meer dan 7 hotels waren dus keus ivm de prijs. Zit nu in Hotel Roma, niet veel maar voor 40 euro is het oké. Kreeg daar een kaartje met welke restaurants aan het het Hotel zijn verbonden. Zit daar nu bij eentje aan mijn tweede portie spaghetti en heb al twee grote potten bier op. Hou me altijd voor dat bier het beste is wat een wielrenner maar kan nemen whahahaha.. heerlijk!! Ben ok nog ff naar een internetcafé geweest.. Echt gaaf.. Was zoiets waar je ook voordelig kan bellen. Hihihi hangen mensen huilend aan de telefoon en gaan tekeer als een blekke emmer.. Daar alleen al voor zou ik daar naar toe gaan..

Buurman heeft voor mij mooi een vliegtuig geregeld..Meks Airlines vlucht terug naar huis Heb daar ff de bevestiging uitgeprint…. da liep als een trein.. Als alles goed gaat land ik woensdag rond een uurtje of twee op Eindhoven Airport. Daar sleutel ik mijn fietsje weer in elkaar en op naar de luxe bodega. Daar ga ik me toch eerst is ff een dikke vette grote zware jongen naar binnen werken mmmmmm……

Morgen nog 85 km.. En dan is deze jongen in Rome.. Beetje met gemengde gevoelens.. Wilde verder.. maar da gaat echt niet.. Moet ik nog meer tijd voor hebben.. Maar wie weet wat er allemaal nog in je leven gaat gebeuren. Maar nu gaat het ff “nie passen” zak maar zeggen.

The end.. En tot morgen..

PS.. En ik lees al jullie reacties.. Super..echt..thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moet aan mijn redacteur (Edwin)..nog ff vragen hoe ik dit voor later kan bewaren.. Maar die heeft daar zeker ook weer een oplossing voor.

3 thoughts on “Viterbo”

  1. Hoi Frank,

    Ik lees dat je vandaag in Rome aankomt, alvast gefeliciteerd met je prestatie, je hebt het toch maar weer voor elkaar gekregen.

    een dikke kus van je ma!

    gr van Jan.

  2. Hallo zeg,

    Ik heb even twee dagen niets gevolgd en dan is die jongen al in Rome! Ongelooflijk!
    Maar ja, ik heb hem eigenlijk nooit kunnen volgen… Tis dat m’n zus er mee getrouwd is!

    Knappe prestatie! Petje af!

    Als ik nu twee dagen weer niks volg, zal tie wel in Geertruidenberg terug zijn, wie weet op de fiets…
    We love you!

    Groeten uit Made

  3. hey Franky,

    Je gaat echt als de brandweer, kijk maar uit straks in NL, je mag hier maar 120 km/h rijden.

    Maar wel een hele prestatie hoor!!

    grt Miran & Pim

Comments are closed.