Firenze

14 mei Firenze 110 km.

Vanmorgen heerlijk onder de douche geweest.. Oké geef toe een hotel is fijn voor als je heel de dag aan het zwoegen moet en ben geweest…Alleen vind ik het veel te duur.. Voor een nachtje hotel kan ik bijna vijf campings aandoen.
Gisteren de route goed bekeken, er zouden over 136 km drie beklimmingen in zitten en wilde graag nog ff het plaatje Vinci bezoeken ghu weet dat wel van Leonardo. Maar na twee beklimmingen stond daar ineens een bordje Firenza 27 km. En ik dacht zeker nog het dubbele te moeten rijden met nog een beklimming. Tja dan kies je daar toch voor en Leonardo spreek ik dan nog wel eens een keertje.

Het was een drukke weg, eenmaal aangekomen aan de noord/west kant wat zo’n beetje zuid/oost moest zijn… was het een heel gedoe om daar te komen. Die Italianen rijden daar als gekken. En ik daar met volle bepakking door heen.. Echt lachen! Diverse keren naar de camping moeten vragen.. Deze ligt heel mooi je kijkt helemaal over de stad uit. Nu ge kent dat wel weer, tentje, rotzooi enz..

En zo snel mogelijk naar Firenza. Ohh.. ohhh.. dacht eerst maar eens naar de kapper, wat een gedoe zeg, al dat getuttel. Dacht gewoon knippen en klaar, uiteindelijk koste dat gezeik 20 euro.

Van verdriet de kroeg in gedoken riep gelijk’geef maar het lekkerste biertje wat je in huis hebt’, uhhu mooi hartstikke zat ja. Nu nog ff eten zonder poespas. Zag een aardig tentje en ben daar naar binnen gegaan. Gevraagd.. verkopen jullie hier spaghetti met salade? Oké…. dan opschieten.. want ik moet nog een stukje schrijven hahaha.

Nou ik zij lekker meeelig, zuip mijn glas leeg en morgen kan ik uitslapen (zal wel zeker halfacht worden).

Bay bay…

2 thoughts on “Firenze”

  1. Hey Frankmansje ..

    Naor de kapper in Italie ..zeker voor al die belle donna’s ..zou het helpe ..hahaha..
    Volgens mij ben de gij alweer het alcoholpromilage in je lijfie aan het opvoeren …alvast wir aan het oefenen !!!
    Lekkr nog fff de bloemetjes buiten zetten in Florence …enne dan hup naar Rome …

    Ciao …dikke knuffel van ons allemaal xx

  2. hoi frank
    volgens ons ga je als een speer!wij doen dit jou zeker niet na knap hoor!
    wij gaan nu aftellen en zondagmorgen 7.00 uur gaan wij van start .

    arrivederci.jose en diny

Comments are closed.