Castel d’ Aiano

13 mei Castel d’ Aiano 115 km.

Vanmorgen weer vroeg uit mijn bedje.. Oohh wat is dat heerlijk als je gelijk onder je eigen douche kan.. Je zingt een liedje en de dag kan niet meer kapot. Was trouwens een fijn hotel waar je een goed ontbijt krijgt en alles ging relax. Mijn fietsje geladen.. En hup naar de bakker. Maak ’s morgens meestal de leukste dingen mee.. Iedereen vraagt dan waar ik vandaan kom en waar ik naar toe ga.. Stond weer een man een heel verhaal op te hangen.. Roep dan wel is tussen door “si” en als hij dan een beetje raar kijkt zeg ik maar gouw “no” hahahaha..ze kunnen met mij alle kanten op ghé.

Het eerste stuk van de etappe (hoor mij) was weer vlak.. Kwam wel door mooie plaatsen bijvoorbeeld Modena echt een prachtige stad. Verderop net voor de beklimming dacht Franky.. Zal is een keertje een biertje nemen.. En dat komt eigenlijk door al die blikjes die in de kant liggen..Snap niet dat ze dat hier toch allemaal doen in Italië.. Zo’n prachtig land!!! Maar oké.. Ging over het biertje…denk dan wel eens als ik de moord stik van de dorst.. zou er nog wat in zitten (blikje).. Vandaar dus.. ’t was zoeenhu goud gele sappige zware jongen.. Heerlijk!!!.. Hupsa op de fiets.. Slinger slinger..de berg op..oei oei.. Die kwam echt aan ..had beter een maatje kleiner kunnen nemen..(moet dan wel om mijn eigen lachen).

Na een kwartiertje werd het al wat minder..wat een prachtige beklimming.. Die bergen daar heb ik iets mee, al zijn ze nog zo zwaar..je krijgt er altijd iets voor terug zoals het uitzicht en zeker een heerlijke afdaling..Bij tegen wind krijg je helemaal niks .. Uhh toch….koppijn hahahaha Bij Zocco.. Had ik nog genoeg peut in mijn poten om een uurtje door te gaan en volgens het boekje zouden er volop hotels in Castel D’Aiano zijn.. flesje cola er in en gaan.. Vol gas..heerlijk het zweet druip overal van af en je voelt je net de beste wielrenner op een vrachtwagen hahaha.

Het Hotel wat ik nu heb is dik oké (Merlino). Zit nu aan een heerlijk wijntje en heb lekker gegeten, als heel die fles op is pak ik nog een bakkie koffie..want morgen moet ik 136 km door de bergen om in Firenza te komen. Dit is een omweg maar wil de stad gezien hebben.. Zal nu maar gelijk bekennen dat ik niet naar Kroatië kan, daar heb ik eenvoudig niet genoeg tijd voor (moet 6 juni terug zijn ..storingsdienst). Mijn benen willen wel. Denk dat ik nog nooooit zo’n goeide conditie heb gehad.. (Davé..versla je nu nog.. al zit een been in het gips whahahah) ’s avonds helemaal dood en dood moe.. En ’s morgens weer zingent onder de douche.. En gaan heel de dag.. (ff wordt steeds zatter en zatter hihihi).

Even… Adrie je vlaggetje leeft zeker nog..heb er al heel veel leuke reacties op gehad,, en stond bij een auto achter me, en ze riepen.. hé jongen gaat hij nog goed…en waar ga je naar toe?? Leuk toch???

Nou kap er mee volgens mij is het is het een groot lul verhaal geworden??

Tot morgen.. Tralalala joehoe Flappie..