Florance

15 mei Florance 0 km.

Tja wa zak er van zeggen?? Tis ene heule mooie stad met machtige gebouwen. Maar of ik er hiervoor speciaal naar toe zou vliegen, NEE.!! Dan heeft parijs toch een beetje meer te bieden in mijn ogen 🙂
Kijken wa ik allemaal heb gezien en waar het hier een beetje om draait. Natuurlijk die brug (Ponte Vecchio) lekker poep druk.. En weinig te zien.. Allemaal winkeltjes waar ze goud (duur) verkopen. Dan Basilica di San Lorenze..bijna tegen het kitsch aan maar kan net hahaha..nah nog eentje dan Piazza Del Pitte.. Erg indrukwekkend.. Denk dat daar binnen een mooie tuin is .. Er stond me toch een rij..Dacht nog al krijg ik daar het mooiste van mijn leven te zien, ga toch echt nie in diehu rij staan. Om het verhaal een beetje af te maken, zijn er nog z’n stuk of 10 gebouwen allemaal de moeitje waard.Maar verpest door kraampjes en allerander vertier.. En dan zitten we nog in mei!!!.. In juni/aug kan je hier over de koppen lopen da weet ik nu wel DUS….ik kom hier nie meer hahaha.

Ondertussen begon mijn buikje al weer een beetje te knorren.. Dacht laat ik het sober houden een glas bier en spaghetti uhh 16 euro..ze zijn echt gek..hebben geen duppie fooi gehad. En uit boosheid heb ik bij de tent bruine bonen soep met van die wokkels op en daarbij nog een lekker papje en een wijntje..zak zeggen.. voor 7 euro kijk!!.

Nou hebben ze hier op de camping ook internet, maar dan moest ik wel een kopie van mijn paspoort maken op de receptie. Ik niet te lui en een half uur internet genomen.. whaaaa ik aan de gang, ligt gvd internet er uit!! altijd bij mij!! Als iemand ‘t weet waar dat door komt mag tie het zeggen. Mensen kap er mee..morgen een zware etape met behoorlijk wat bergen en wat afwegingen..Siena is net niet ver genoeg.. maar als ik door ga is er weer geen camping.. !?

Tot morgen.. Joe hoe..

Ohh krijg net een paar nieuwe buren die een beetje beteuterd staan te kijken.. er is hier namelijk geen meter vlak.

4 thoughts on “Florance”

  1. He Frank,

    Ik heb genoten van je tocht. Ik zat in gedachte op dezelfde plek en wat een leuke interresante uitdaging. Zat helemaal mee tegenieten.

    Kom veilig terug.
    Dikke kus…….

  2. De vlag leeft nog, ha ha, leuk dat je het even laat weten! Moest gisteren aan jouw ‘vrachtwagen’ denken toen ik met mijn fietsje vol boodschappen tegen de brug op moest…
    Stoemp lekker verder en maak er vanavond maar weer een mooi verhaaltje van.
    Groetjes van ons allemaal

  3. Hey Franky!!
    Ik wilde eigenlijk beginnen met: “Hey levensgenieter!” I.v.m. de wijntjes, biertjes en alles meer. Toen dacht ik: nee, ik begin met; “Hey uitslover!!” I.v.m. die grote afstanden en die steile colls die je aflegt op 1 dag! Maar toen dacht ik: Nee, ik begin gewoon met; “Hey Franky!” Want dan heb je eigenlijk alles bijelkaar haha!

    Prachtig man, wat je aan ‘t doen bent en meemaakt. Heerlijk! Je weet… ik ben daar ook wel van. Wie weet… over een tijdje als ik ‘t wat rustiger aan doe op m’n werk haha!

    Ik zal wat vaker reageren op je verslagen. Heel veel suc6 en plezier verder enne… take care!

    PS. Ik breng ze bij WS ook op de hoogte van jouw avontuur.

  4. Ik denk laat me vrouw vast een beetje wennen aan italie, ik denk ga een vakantie boeken (juli 2008)in toscane in de buurt van florance en siena met het idee dat het geweldig is krijg ik daar een verhaal te lezen.
    ik weet niet of het nog te annuleren is maar erg opbeurend is het niet
    Fiets voortaan gewoon door vakantieman en pak eens geen rustdag

Comments are closed.