Agrinio

10 Mei Agrinio 61km.

Vannacht goed geslapen. Lag een klein beetje scheef maar dat mocht de pret niet drukken. Als je dan je rits van je tent open trekt en je wordt dan verrast door een oase van mooie natuur.. Kan de dag niet meer stuk. Gisterenavond mijn laatste noodrantsoen op gegeten. En vanmorgen wat er nog in de tas zat.. Na da was dus een blikje erwtjes, twee papjes, half potje jam en een banaan. Zelfs die erwtjes mmmmm vond ik heerlijk hahahaha.

Ohhh...
Ohhh...

Nu de rit.. Eerst naar beneden zien te komen zonder kleerscheuren. Helaas dat is niet helemaal gelukt. Een flinke schaafwond op mijn been. Had eigenlijk in mijn koppie hangen dat het overwegend afdalen zou zijn MIS!!! Weer flink klimmen.

Maar de omgeving zo ohhh zo fantastisch mooi. Dat “meer”.. Je gaat daar over een brug…. na echt nie normaal. Dacht nu moet ik Dirk eerst een sms sturen en zeggen dat de route geweldig is!!! Maar goed, gewoon door bikkelen. In mijn koppie hing wel van nu wil ik echt weer eens lekker douche en ff in een gewoon bedje.

Het was vandaag echt zeik heet en dacht bij Agrinio moet wel een hotel zijn. Na wat vragen en handgebaren snel eentje gevonden. Een heerlijke douche genomen en mijn spullen uitgewassen. Ohw das dan toch wel weer lekker.

Aah Ooh
Aah Ooh

Moet wel zeggen dat ik de bergen met weemoed achter me heb gelaten!! Zit nu op een terrasje mijn verhaaltje te typen. Potverdorie wat kan het leven toch mooi zijn. Eerst tot het gaatje gaan en dan relax aan een biertje in een Grieks stadje. (Uhhh er gaat overigens niets boven “HUIS TEN BOS” in dun berg!!!! Laat dat duidelijk zijn)

Morgen ga ik op weg naar Pelopenesos. Daar zijn volop campings vanwaar ik wat plaatsen wil gaan bekijken.. Begin bij Patra.

Hoop dat jullie net zo van de zondag genieten als ik.. Gun het jullie allemaal van Harte.

Tot morgen!!! Gr Frenk

4 thoughts on “Agrinio”

 1. Ha Frank,

  Mooi gesproken……uhhhh geschreven weer!!!!!
  Je bent net een echte verslaggever…je roeping
  gemist!!!!
  Mooie uitzichten hoor op die foto´s……
  Morgen weer verder en dan heerlijk de omgeving
  afstruinen zonder bepakking.

  XXX Lil

 2. Hay Frankie.
  Ik volg je avonturen iedere dag…en net zoals Lilian schrijft…je had verslaggever moeten worden.
  Je moet eens een boek gaan schrijven joh met je reisverhalen….lijkt me wel wat voor jou.
  Nou jochie…peddel nog lekker een paar weekjes…en dan weer op het terras bij Huis Den Bosch.
  Ik werk tegenwoordig in de Witte dus zal niet op het terras zitten daar…maar kom dan maar eens een pilsje drinken in de Witte hé….op de vrijdagavond.
  Greetz Sjan

 3. goh pa,.. had ik je toch men verslag van de Olympische spelen mee moeten geven… daar staan nogal wat feitjes in over peloponnesos! het zal vast erg mooi zijn daar in die omgeving!!…
  bij toeval was het thema van onze examenstunt oude grieken.. helemaal in het wit.. iedereen toga’s aan haha! moest aan jou denken met die fotoshoot;)!zon krans van bloemen opt hoofd! was een gezellig dagje…

  nou tot krabbels!

  toedeloe

  Roos

 4. Erwtjes voor je ontbijt met schijfjes banaan en jam, jam jam jam lijkt me niet te versmaden haha! Bikkel ben je, niet veeleisend… kan ik nog wat van leren….
  Het valt me op dat je nu klaagt over de hitte terwijl je eerst aan het klagen was over de regen en de kou…. ach een mens moet wat te klagen hebben toch!!!

  Kus Ing

Comments are closed.