Mati

16 Mei Mati 0km hihihi,

Vandaag de rustdag.. Eerst even brood gehaald en wat eitjes.. Moest me daar best een eind voor fietsen.. Maar ik wilde het perse. Niet zeuren en gaan.  Dus tralalalala.. na een heerlijk gebakken eitje met spek..Heb er ook nog wat gekookt voor ‘s middags. Snel nog wat kleren uitgewassen en op naar het strand. Moet zeggen prachtig helder water.. Maar niets dan kiezels. Na een paar uurtjes had ik het wel weer gezien. Moet er vannacht om 4 uur uit. Alles opruimen en dan op mijn gemakje in het donker naar het vliegveld fietsen (hoop niet teveel last te hebben van honden).

Moet zeggen nu de fietstocht ten einde is wil ik hier ook weg. Ben hier niet naar toe gekomen om een beetje aan het strand te liggen. Morgen mijn laatste verhaaltje.. En mijn tja hoe zal ik het zeggen…..???  Wat ik er over het geheel van vond.

Ik hoop op een goeie vlucht en tot morgen zwaai zwaai Franky

One thought on “Mati”

 1. Hoy Franky
  Dus jij bent bijna onderweg naar huis.
  Kan je lekker met de Hemelvaart weer lekker in Den Berg terrasje pikken…want het wordt lekker weer.
  Trouwens…nogmaals ik heb genoten van je verhalen.
  Tot ziens hier in het brabantse weer.
  Groetjes Sjan

Comments are closed.