Korinthos

13 Mei Korinthos 123 Km.

Vannacht heerlijk geslapen. En vanmorgen op tijd er uit. Eerst snel naar de bakker gereden.. Die was al wel aan het bakken maar nog niet open. Heb net gedaan als een Turk.. ikke niet begrijpen.. En gewoon maar blijven vragen om een brood. Uiteindelijk barstte hij ook in lachen uit en gaf me een brood. Dat vind ik nou humor!!. Er een eitje bij gebakken..

Een voor onderweg en een om gelijk op te freten. Nog ff een papje er bij. En ik voelde me weer superman hahahaha. Dacht eerst ik ga tot Stomia. Maar daar was ik al om 13:00uur. En de benen wilde niet stoppen. Dacht barst ik ga door. Nog ff een banaan er in, de rug krom en stoempen. Heerlijk jezelf een beetje pijn doen. Zweet spoot er aan alle kanten uit grrrrr. Ik was niet meer te stoppen. Stond rond 16:30uur al op de camping.

Heerlijk hier zeg. Eerst ff wat biertjes gekocht en snel de zwembroek aan en plons. Daar lag tie dan eindelijk in het water. Vreemd hè.. Ben eigenlijk een hele grote waterrat. Als ik water zie wil ik er in. Maar kan natuurlijk niet alles hebben.

Lekker rustig aan het water
Lekker rustig aan het water

Ga vanavond de kaart eens goed bekijken. En dan een vliegtuig plannen. Wil nog wel Athene even bekijken. Dus morgen weet ik meer. Nog ff…. Als ik ergens zou willen wonen zou dit een plek kunnen zijn.. Zo relax en

rustig met een prachtige heldere zee. Al twijfel ik tussen het wilde water van de oceaan. Alleen daar kan je weer geen huisje aan de kust hebben . Helaas brand het vuurtje nog te hard in mijzelf en moet ik ook nog wat jaartjes werken. Merk ook wel dat lamballen op dit moment niets voor mij is.hihihihi.

Luitjes tot morgen grrrrrrr Franky

4 thoughts on “Korinthos”

 1. Mooi man…..prachtig lekker aan de zee…….
  ik zou het daar wel een tijdje uithouden heerlijk!!!! (Maar dan nie op ‘t fietske he………..)
  Maarja jij hebt het daar al gauw bekeken….de wielen moeten draaien en de beentjes moeten rondgaan……dus hup doorgaan!!!!
  Morgen ben je waarschijnlijk al in Athene…daar nog ff de boel verkennen(heb jij zoooooo gezien) en dan back home!!!!!
  Ook weer fijn…..toch!!!!

  xxxxxxxxLil

 2. Heeye Superman …

  Nou ik denk dat we van ut weekend de wijntjes op kamertemperatuur enne de biertjes maar eens koud moeten gaan zetten …offe heb ik het mis ??? …kan je mooi met ons de 80 gaan lopen !!!! ..geintje …
  Nee Frankyboy lekker nog genieten daar in Greece …

  Dikke knuffel uit Eaterwood xxxx

 3. hee pa!…

  ziet er zeker lekker uit met al dat mooie weer pff!!
  en ik hier maar zwoegen met al dat leerwerk.. word er niet vrolijk vannnnn, maar dan ben je dus eigenlijk net terug wanneer men examens beginnen.. en idd petra! kan ie mooi nog ff meedoen met de 80 km.. benen zijn toch hard getraind dan hhaha.. hij heeft nog wat te bewijze na 2 jaar geleden;).. nee hoor..

  see you next week…

  doehoeeeeii

 4. Hoi Ome Frankie

  De Defender staat weer terug in de garage!
  Ik heb met ons Casey door de Drunese Duinen gecrosst. Wat is die wagen sterk zeg! Trek de duinen zo op!! Hij is een beetje vuil, maar dat was jij er wel weer af! Dat hoefden wij van on Lil niet te doen!! Tot gauw!!

  Houdoe!

Comments are closed.