Trainingstocht Zeeland

Auteur: Frank Mekes

Hoi beste Mensen,

Vandaag heb ik een trainingstocht gemaakt naar Zeeland. De rit ging via Willemstad waar ik even een bakkie heb gedronken.  Fris en monter stapte ik weer op de fiets om mijn rit te vervolgen. Bij Middelharnis keerde de wind goden (geheel tegen de gemaakte afspraken in) zich tegen mij. Hoewel ik me hierdoor natuurlijk niet liet intimideren, moet ik toch erkennen dat de tegenwind me tegen viel.

Uiteindelijk kwam ik rond 15:00 uur in Oudorp aan. Daar heb ik mijzelf getrakteerd op een heerlijk appel puntje en een bakkie koffie. Als goedmakertje hebben de weer goden gezorgd dat de zon de hele middag vrolijk aan de hemel heeft gestaan.

Perry's

Bij Perry’s aangekomen een heerlijke Affligem gedronken (denk wel drie) .

Het was in ieder geval heel lekker, hierna werd het tijd om mijn plekkie in de duinen op te gaan zoeken. Flink door de duinen heen gesjouwd met fiets en volle bepakking…..affligem1

Maar een prachtig plekje gevonden. Het is inmiddels wel heel mistig geworden. (grr.. die weer goden). Tentje opgezet en even lekker gegeten en gerust.

Later een dikke sigaar opgestoken met daarbij een wijntje gedronken. Het is nu echter wel stervenskoud voor mijn tentje. En ga dan ook stoppen met schrijven. Morgen zien we wel verder..

Ik hoop op een goede nachtrust zwaai zwaai.

Frank.

Monitored by: Edwin Rijksen

One thought on “Trainingstocht Zeeland”

 1. Frank

  Wij zijn fietsvrienden van Greame and Wendy, de Nieuw Zealanders die je ontmoet hebt over een biertje in Griekenland juist voordat je terug vloog naar Amsterdam.
  Ze konden op je website jou email address niet vinden en hebben mij gevraagd om dit te vinden. Kun je dit mailen naar mij ?

  Leuk om je relaas te lezen. Toerfietsen is de prachtigste manier van reizen, wij doen dit ieder jaar voor 2-3 maanden ergens in de wereld.

  Arnold and Marieke van Zon
  Auckland
  New Zealand

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.