Mati

14 Mei Mati 166 km,

Nou hoe zal ik beginnen. Vanmorgen was een prima begin. Kwam lang een bakker en die had me toch lekkere broodjes. Heerlijk met een papje voor zijn deur aan een mooi tafeltje op. Na dacht nog bij mijzelf.. Dit wordt een heerlijke dag. Op naar het kanaal van Karinthos.. Nou dar kanaal stelt echt geen drol voor. Busladingen worden er afgegooid, foto foto foto en weer verder.

Dit noemen ze een kanaal!
Dit noemen ze een kanaal!

Die mooie dag daar heb ik me dus heel erg in vergist. Voorbij Elefsina ging het helemaal mis. Je moet daar de snelweg op.. En die Grieken zijn in de auto (ja niet allemaal natuurlijk!!!) helemaal gestoord. Ze rijden echt als gekken langs je af terwijl het hier vier banen breed is! Blijf dan godsnaam op je eigen baan zeg!!! Het is heel vies en het stinkt naar rottend vlees van honden en katten.

Nog flink ruzie gehad met z’n vette vrachtwagen chauffeur. Wat een lul! Denkt zeker als hij daar zo hoog zit dat hij alles mag. Hij ging tekeer als een leeuw maar kwam er niet uit. Ohh dat had iemand moeten filmen hahahaha.

Maar goed ik door naar de eerste camping in het zuiden van Athene. Niets meer te vinden. Naja geen probleem dan een tweede proberen. Sodeju ook dicht. Dan een hotel. Echt daar is niets te krijgen. Uiteindelijk lukt het toch een hotel te vinden. Maar die lag weer aan de snelweg. Aan een Griek gevraagd. Mocht met hun een stukje mee rijden om te kijken hoe ik er moest komen ( super aardig natuurlijk!!). Ze hebben echt heel veel moeite voor mij gedaan. Dus ik later met mijn fiets naar het hotel toe.. Nah! 194 euro voor een nachtje.. Ik zei nog wil de kamer niet kopen! Ik weer helemaal terug. Om gek van te worden.

En waar je het ook vraagt je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ben toen uiteindelijk maar naar Rafina gereden. Hup bergie op bergie af en ik was al kapot. Maar zo leer je jezelf wel kennen!!!. Daar aangekomen.. Geen camping meer!!. Dacht nu moet je jezelf echt beheersen!!! Nou dan mijn laatste kans, op naar Mati.. In Mati weer een Griek aangesproken. Deze verstond mij heel slecht maar wilde me wel voorrijden. Ik weer als een gek achter hem aan.

En YES er was er een. Absoluut geen mooie maar blijf hier wel!! Heb deze dag als de slechtste ervaren.. Heel veel afgezien.. Hier kom ik dus echt nooooooooooooit  weer!!!!!  Heb zeker nog een hoop te vertellen zoals ieder dag hahahahaha.

Nou morgen weet ik nog niet wat ik ga doen we zien wel weer…

De balle Franky.

3 thoughts on “Mati”

 1. Hey Frankie…….

  Bikkel…….rijdt daar ff 166km niet normaal joh pffffftttt
  Maar uiteindelijk ben je toch “ergens” gekomen.
  Nu nog een paar daagjes wat cultuur opsnuiven en uitrusten van deze barre tocht…..

  Gelukkig ben je zondag weer op de Geertruidse Berg:-) Hier ga je ook weer terug in de tijd want
  zaterdag en zondag zijn hier
  “de Vestingfeesten”……met de Bergse Batterij……
  Nou die Bergse Batterij van jou is ver leeg denk ik………maar die kun je hier thuis weer heerlijk opladen!!!!!!
  He geniet nog een paar daagjes…….

  Veel liefs Lil XXXX

 2. Hoi! Frank hier ben ik weer,
  het heeft wel even geduurd,maar wij houden alles bij, en genieten van jou
  interessante verslagen, en foto`s,Wij wensen jou een fijne reis,en een gezellige thuiskomst

  Groetjes:van Jan en Ma.xxxxx

 3. My God, what a day!!! Ik zal nooooooooooooooit meer zeggen dat ik ‘t zwaar heb gehad, pfffff…..
  Hopelijk krijg je nog ‘n relaxt en leuk staartje aan deze reis! Geniet ze nog effies en tot gauw!
  XXX Madelon

Comments are closed.