03-05-2012 (Marlboraugh 75km)

Vandaag niet veel positiefs meegemaakt. Het begon al met opstaan in de regen. Gelukkig heb ik nu een iets grotere tent en kan nu binnen eten. Heb eigenlijk heel de weg regen gehad. Oké er was enig verschil heel hard of iets minder.

Fietsen op de Engelse wegen is niet eenvoudig. De wegen zijn namelijk behoorlijk slecht!! Als het dan hard regent zie je de gaten in de weg niet.. En hier en daar ligt geen putdeksel. (hebben hier vierkante deksels viel me op). Wil me niet op mijn borst slaan, maar een beetje fietservaring is hier zeker gewenst.

Je komt over verkeerspleinen waarvan je denk.. Oké als ik de andere kant haal maak ik een kruis. Zou vandaag langs een kanaal fietsen. Na een tijdje ben ik gaan inzoomen op mijn Garmin.. Zit ik al op het einde. Baalde daar wel van en had toen eigenlijk gelijk geen zin meer om te fietsen. Ik had mijn zinnen daar echt op staan.  Was door en door nat en dacht krijg allemaal maar de kleren ik neem een B&B.

Morgen ga ik naar Bristol. De weg er naar toe schijnt door leuke plaatsjes te gaan. Vanuit Bristol ga ik door naar chepstow. Daar woont de vriend van Erik.. Heb hem vandaag gebeld. Mag er gelukkig twee nachten slapen. Schijnt dat daar de langste golven van de wereld naar binnen rollen waar surfers dankbaar gebruik van maken.

Het hoogte verschil in tij is enorm. Dus die dag genoeg te doen op mij fietsje.

Tot morgen hoop op GEEN regen hahahahaha.

hier ben ik nu
hier ben ik nu

One thought on “03-05-2012 (Marlboraugh 75km)”

  1. heey watje je smelt nie van een bietje water hoor !!! hier ist ook regen regen regen !!!

    brilletje niet op op .. vierkant of ronde putdeksels.. kanaal missen ???? toch maar ff langs pearl !!!

    dusse morgen nie fietsen maar op het surfplankie !!! ook leuk !

    veel plezier

    groetjes Kees

Comments are closed.