04-05-2012 (Chepstow 109km)

04-05-2012 (Chepstow 109km)

Je gelooft het niet…. Regen en nog eens regen. Vandaag heb ik mijn route omgegooid. Hoorde in het café dat ik zeker via Devizes, Melksham en Bath naar Bistol moest rijden. Zou dan langs de hoogste berg door mensen handen ooit gebouwt komen en langs een kanaal met 50 sluizen achter elkaar.

Moet zeggen dat die man gelijk heeft gehad.. Was een leuke tocht. Kwam er wel achter dat ik niet rouwig hoefde te zijn dat ik het pad een paar dagen geleden langs het kanaal had gemist. Door de regen is het helaas een grote modderpoel geworden.

De fietspad over de Severn bridge was eenvoudig te vinden. Echt indrukwekkend. Phoe wat een ding. Over de brug stond ik even te zoeken waar ik moest zijn om bij Jakko en René te komen. Een wielrenner heeft me geholpen. Moest wel ff aanpoten met mijn zware fiets om hem bij te houden. Stond eigenlijk net voor de deur toen René met de kids aan kwam rijden. Ze wonen in een prachtige rustige omgeving. Hun huis kijkt uit over mooie weilanden tegen het dorpje Chepstow

Zijn twee erg aardige gedreven mensen. Gepassioneerd over hun werk. Ben blij dat ik hier een dagje mag blijven.

‘s avond heb ik heerlijk gegeten en kennis gemaakt met vrienden van hun die twee jaar sabatical hebben genomen om allerlei outdoor activiteiten te ondernemen. Waren trouwens al overal geweest.

Na een paar wijntje kon ik mijn ogen niet meer open houden. Ben stilletjes in mijn bedje geslopen. Snurk snurk………. En nog eens snurk.

Gr. Frank

 

2 thoughts on “04-05-2012 (Chepstow 109km)”

  1. Hoi Frank,
    Leuk die foto van die sluisjes achter elkaar.
    Wat is het hoogte verschil tussen hoog en laag ??
    Gr Bert M

    1. Heb wel het een en ander staan te lezen.. Maar het hoogte verschil is niet blijven hangen.

Comments are closed.