11-05-2012 (Wicklow 40km)

De dag begon zonnig. Wel heel erg koud.

Kwam na 40 km een Camping tegen. Denk laat ik die maar nemen. Er kwamen van die vieze vette dikke zwarte wolken aan. Tentje goed en wel staan.. En ja hoor hagel.. En niet z’n beetje ook.

Nu heb ik bijna iedere dag regen gehad. Begint me een beetje tegen te staan. Zit er heel sterk aan te denken om bij Dublin de boot naar Liverpool (als fietsers toegestaan zijn) of anders naar holyhead te nemen. De weersvoorspellingen zijn ook niet goed. Dus?

Gr. Frank

wicklow
wicklow

4 thoughts on “11-05-2012 (Wicklow 40km)”

 1. Nou nou Franky Boy,

  Het begint een beetje terneergeslagen te klinken hoor.

  Ik zeg morgen stoppen bij een goed café en eens even lekker feest vieren.

  Groeten,

  n00B

 2. Ha Frank,
  Tjee, nu weer in the U.K.! Joh, wist ik helemaal niet. Misschien heeft Ralph t wel verteld hoor, ben ik t vergeten. Ben nl. erg druk geweest met m’n eigen project, vertel ik nog over. Ik heb net wat foto’s bekeken en ik wil de verhalen erbij nog lezen maar aan de foto’s te zien is het weer een prachtige reis. Zou er graag mondelinge toelichting bij hebben als je terug bent. Wat mij betreft weer met bier erbij. Leuk om ook Lilian weer te zien. Hee, fiets ze! Lieve groetjes, Anne-Marie

 3. heyyy Franky, groot gelijk, is nie fijn regen. IK zou n hotelletjuh nemen…….
  gr? sjonnie, luca en marlou

 4. He buurmanneke, ist nou klaar met da gezeur over het weer. Iedereen weet dat het in het united kingdom veel regent. Jij wil er gaan fietsen. Gewoon doorgaan. Groetjes de buuf.
  Oja, hier was het vandaag prachtig weer. Speciaal voor moederdag denk ik

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.