25-05-2012 Hull (120km)

Wist niet wat me vandaag te wachten stond..? Zouden er veel bergen in zitten?

Ben maar vroeg van start gegaan. Zat om 7:30 uur op de fiets. De eerste 40 was weer Bergje op en Bergje af. Daarna was het op een paar kleine klimmetjes vlak en kon het tempo er goed in houden.

Was om 13:00 uur in Hull. Eerst naar de Ferry. Stond natuurlijk bij de verkeerde terminal. Er was niemand. Ondanks dat ik verkeerd stond heb ik haar toch gevraagd een boeking te doen. Ze was heel aardig. Heeft alles voor me geregeld.

Had echt zin in een biertje. Moest daar wel weer 10km voor afleggen. Dacht smaakt het zeker lekker. Zit nu op de boot. Wat een luxe gedoe zeg. Had er een lunch bij geboekt maar je word er niet goed van als je al die mensen ziet graaien..

Niets voor mij. Zal rond 8:00 uur morgen in Rotterdam aan komen.

Wat vond ik er van? Moet zeggen dat de laatste dagen goed weer hebben er goed aan gedaan. Vind Wales zowel in het zuiden als in het noorden het mooist en de mensen zijn er het vriendelijkst.

Kortom was weer een mooie ervaring. Volgens jaar wil ik toch weer naar Azië. Het plan is Vietnam, Cambodja en Laos. Beetje de Mecon rivier af.

Bedank voor jullie reacties.. En tot volgend jaar.

Gr. Frank

2 thoughts on “25-05-2012 Hull (120km)”

  1. hola amigo, felicitaciones por todas sus fotografias muy hermosas, cuidese mucho, bye

Comments are closed.