02-05-2012 (56km gereden)

Vannacht goed geslapen. In het hokje 4 hoog voor £60,– .

Het ontbijten was een klein dienbladje met wat droog voer er op.. Tja wat mag je verwachten. ?

Alles weer naar beneden gesjouwd.. Is mijn band lek.. Was trouwens al blij dat hij er nog stond.. Had hem aan een hek vast gebonden met twee hangsloten. Er zat een spijker in. Na reparatie kon het avontuur beginnen.. En dat is het echt.!!! Mega druk. Normaal laveer je daar wel doorheen. Maar met een fiets van 50kg gaat dat net iets lastiger. Soms moet je door rood anders ben je te te laat met oversteken. En begint alles al te rijden.

Moet eerlijk toegeven dat ze redelijk respect hebben voor deze fietser.

Als ik zo een beetje op je fiets zit te mijmeren.. Denk ik wel eens wat een rare wereld. Iedere dag racen ze de stad in om er dan ‘s avond weer vol gas uit te racen. Niemand kijkt meer naar een ander om. We zijn allemaal slaven geworden van onszelf. ( helaas is dat niet meer terug te draaien en hoor ik daar zelf ook bij voor alle duidelijkheid hahahaha) Meer meer meer en andere kunnen maar net hun hoofd boven water houden. Sta hier net met een Ier te kletsen. Staat naast mij met een piep klein tentje.. Staat hier voor zijn werk heel de week op de camping. Vaak in de regen. Om voor zijn vrouw en kids wat geld te verdienen. Vroeg zich vaak af wat hij thuis gaat doen? Vind daar alleen maar rekeningen op de mat. Hoop dat het in Nederland niet zover komt.

Nha….. Heb een leuke camping.. Bijna helemaal voor mijzelf. Prachtige douche met heerlijk warm water.. Net een balzaal.. Denk dat het hier in de zomer?? Wel druk zal zijn.

Alles hangt een beetje aan de brandstof prijs…. Toch? Nou die kost hier £1,40 is ongeveer €1,72. Zo kan ik ook regeren hahahahaha

Vandaag niet veel gefietst. Iedereen zegt dat ik te hard ga. Kijk nou ben ik iemand die altijd naar een ander luistert. Dus!!!!

Tot morgen ( als ik verbinding heb)

3 thoughts on “02-05-2012 (56km gereden)”

  1. Frank je wordt nog filosofisch op je ouwe dag! Veel plezier weer, we blijven je volgen.

    groet,
    Adri

  2. Sorry Frank.
    Was het niet vergeten om op je blog te kijken , maar was de laatse dagen erg druk.
    Na jouw trigger van ge @ ja ik je weer volgen.
    Maar het is nog niet te laat, stap nog maar weer net in je blog in.
    Wat een K…….. weer gister avond noodweer over brabant code oranje.
    Wel weer leuke foto’s van je.
    Gr Bert M

Comments are closed.