Treviglio

11 mei Treviglio 108 km.De Buurtjes

Wat een heerlijke dag.. Heb vannacht veel regen gehad. Maar vanmorgen was echt toppie. De boel een beetje aan kant gebracht, hierbij kwam ik er achter dat ik mijn wielershirt en een broek miste. Tja dan mijn tas maar weer uitruimen. Gelijkertijd kwam de achterbuurman met die handel aanlopen. En zei dat hij het voor de regen had binnen gehaald. En of ik niet ff een bakkie mee wilde drinken. Tja dat wil Franky natuurlijk wel. Was super gezellig. Gekeken hoe ik het best kon rijden en ff mijn weblog laten zien. Vonden ze helemaal geweldig. Het zijn echt hele aardige mensen. Heb nog gevraagd of ze niet met me mee wilde reizen. Maar dat vonden ze een beetje te ver gaan hihihi.. Het advies was om niet de boot bij Varrenna te nemen. Maar gewoon de weg blijven volgen. Nou ‘t was zondag en lekker rustig en scheelt weer een hoop tijd. Alleen bij Lecco maakte ik een stomme fout (dacht ik). Heb daar de verharde route gevolg. Verdorie wat was ik kwaad op mijzelf niks dan op en neer in de stromende regen, terwijl ik vlak had kunnen rijden langs de Addo.

Later bij Paderno ben ik dit pad gaan volgen, echt tis zo mooi… tja je kent dat wel. Ohhh ohh… Maar kon daar geen vaart maken.. Veel toeristen.. En een heel slecht pad met veel stenen.. Mijn fietsje heeft hier veel van geleden. Was dus weer blij dat ik hier niet heel de weg voor had gekozen. Onderweg had ik al wel gezien dat er voorlopig geen camping was. En een hotel zou ook eens een keertje niet verkeerd zijn.. In Treviglio zouden er drie zijn. De eerste was dicht en de tweede Carvallino was open en kost 30 euro incl ontbijt.. Niks mis mee.

Heerlijk joh alles gewassen incl. mijzelf.. Nu maar hopen dat het allemaal op tijd droog is. Beneden heerlijk gegeten. Eerst spaghetti, groente en uiteindelijk een pizza met een flesje wijn. Hik hik hik hahaha..

Ga zo genieten van een gewoon bed. Als ik maar kan slapen hahaha anders ga ik op de grond liggen.
Na meeshu hastelapasta.

Frank…

6 thoughts on “Treviglio”

  1. Hee.. pa,

    Goedzo… jezelf is lekker verwennen mag ook wel he!..

    grXXX

    Roos

  2. Hoi Frank,

    hier ben ik weer , fijn dat het zo goed gaat,

    De fotos heb ik opgeslaan, ze zijn heel mooi,Wij denken aan je,
    dikke kus van je ma!
    Gr van Jan

  3. Heeej maatje, het gaat je goed af dat is goed omtehoren en je schiet aardig op…… top.
    En jij hebt het over afzien en jij denkt dat jij dat alleen doet, nou ik kan je meegeven dat het hier ook aardig afzien is , elke keer weer openneer rijden naar het strand en dan heel de dag liggen rondkijken en terrasjes pakken, ik geef je het tedoen niet niks en helemaal kapot weer naar huis hihihi……..
    nou maat fiets nog een stukje en we horen en lezen het wel weer.
    je maat …emiel

  4. Hoi Zwagertje,

    Hopelijk is alles weer opgedroogd.
    En kun je er weer tegenaan!!
    Je zult wel lekker geslapen hebben op een echt bed! Of ben je al zo gewent aan dat k…. matrasje, dat je helemaal niet hebt geslapen!
    Wij bbq,en hier wat af met het mooie weer, voor moederdag enzo je kent het allemaal wel, wij hebben nu alleen wat meer nu jij er niet bent!!
    Daarvoor onze hartelijke dank!
    Zet ‘m op en ga zo door!!
    Geniet je ook wel van de omgeving?
    Je fietst zo hard!!!

    Groetjes J-W en de rest

  5. Hoi Frank,
    hier is het nog steeds goed uit te houden. Wij kunnen dan wel niet fietsen maar we vermaken ons toch wel. Beetje zwemmen, beetje varen en beetje werken, gaat ons goed af. Temp is hier nog behoorlijk maar ze beloven regen tegen het eind van de week. Zal tijd worden anders gaan de boeren weer klagen, hebben we dat weer.
    Hopelijk hou je het de komende dagen droog en heb je mooi fietsweer.
    Groeten Miranda en henk

  6. hee frank!!!!

    Nou je gaat als een speer hoor haha. Hier alles goed hoor, nog steeds echt kei mooi weer dus heerlijk werken… en daarna relaxen op het terras in het wereldcafe!!!! Jij daar nog veel succes. We zijn benieuwd als je zo blijft fietsen ben je vogende week weer thuis!!!! haha doei doei groetjes tess x

Comments are closed.