Guastalla

12 mei Guastalla 138 km.

Vanmorgen begon goed. Was snel oppad. Wel lekker dat je je tentje niet af hoeft te breken. Overal mijn proviant voor die dag bij elkaar verzameld. Wat bij de groenteboer nog ff lachen was een oud vrouwtje wilde weten waar ik naar toe ging… ik begon te bidden en ze begon me toch te lachen. En de hele winkel met haar..
Op pad en tot Cemona ging lekker, daarna werd het een he. De wind stak flink op en heb hier en daar op de pendalen moeten staan om nog enigsinds vooruit te komen. Heb als alternatief de “snelweg” genomen om van de zuiging van de vrachtwagens te profiteren. En beetje gevaarlijk. Maar oke er lagen geen dooien. Dus kon het wel. En mijn tijd is het nog lang niet!!

De dag duurde zo verschrikkelijk lang. Er spookt dan van alles door je hoofd. Van wie wil hier nu toch in godsnaam wonen. Niks te beleven lijkt de woestijn wel met een paar pollen gras met wat huizen waar echt helemaal niemand te zien is. Ik zou hier een kelder graven en er nooooit meer uit komen. Je vraagt je ook af waarom rij ik toch alsmaar naar het oosten??. Ik wil toch naar het zuiden, en waarom waait die wind uit het zuiden? Zal wel hoge lage druk zijn. Heb ik geen verstand van gelukkig!!! Eindelijk kwam ik aan bij Guastalla aan. ‘t eerste hotel waren ze aan het verbouwen.. Daar was een man die een paar kereltjes mee stuurde om me naar een ander hotel te brengen. Alle twee een eurie (achteraf een beetje krenterig) gegeven en ‘t maakte me niet meer uit wat het hotel koste want ik wilde rust.

Heerlijk gedouched. En snel wat bier in mijn lijf gegoten.. Nog was spaghetti en een pizza. pffff al dat eten.

Ga mijn bedje in.. Ben echt moe (hahaha watje hoor ik ze al denken)

2 thoughts on “Guastalla”

  1. Hey Frankmansje

    Ze dachten in dat winkeltje toch niet dat je naar Allah opzoek was …das Mekka !!!..dan mot de nog wel een paar km tjes verder …ach jah ge loopt toch al voor op schema …waarom ook niet ..hahahaha..

    Had de gij toch maare fff het motortje aangezet op de snelweg …was de fff een 45 km wagentje ..
    wel uitkijke he Franky …al is ut jou tijd nog nie …er hoeft maare ene gek een bietje te slingeren enne we hebben geen welcomeparty meer !!! goh dan missen we wir een feesie …nou mooi no way !!!

    Nu fff serieus …hij gaat goed joh …enne een watje ..echt niet …dat bikkelen dat doen weinig je maar na !!!

    Veel suc6 ..lekker relaxed genieten..
    Op naar ROME …

    Dikke knuffel van ons allemaal xx

  2. He frankie boy het gaat goed volhouden he denk maar aan mij (compastella0

    Het ga je goed maar uitkijken he straks bij de hamo nog een pintje drinken samen met peetje.

    Doei Wil

Comments are closed.