Thusis

09 mei Thusis 112 km.

Oh wat heb ik een mooie dag gehad..
Vanmorgen was het heerlijk relax met het windje in mijn rug langs de Rhein..en links en rechts de bergen met sneeuw boven op hun toppen. Daar doe je toch een plasje voor in je broek hihihi. Was om twee uur in Chur. Dacht dat is me te vroeg om op een camping te gaan zitten. Gelukkig is er ook een camping in Thusis. Dacht mmmm 20 km erbij no problem. Ja da motte dus niet denken in de bergen..

De hoge bergen al in zicht
Heb me nog flink moeten stoempen om in Thusis te komen.. Wat wel leuk is, is dat alle mensen (en zeker mede fietsers) naar je zwaaien. Je voelt ze dan denken.. Die vent is gek met al die tassen…lach dan vrolijk terug en roep meestal iets onverstaanbaars terug hahaha

Na uiteindelijk aangekomen op de camping.. Werd ik me daar door een lieftallig dametje aangesproken.. En ik kon gaan staan waar ik wilde. Eerst mijn tentje opgezet.. En al het zout van mijn ribben afgedouched..mmmmmm lekker joh. Heb een plek in het bos.. Echt heel mooi. Dacht verrek doe wat gel in mijn haar en ga een lekker biertje drinken.. Zonne grote witte wel.. En ik kon ook eten werd me verteld.

Na is ff kijken.. Doe maar het duurste..zal ook wel het grootste zijn.. Kon zien dat ze haar uiterste best er op had gedaan.. Tja weet zij veel..
Stond 10 min daarna of ze nog een hamburger met wat brood voor me had.. Ge had die ogen motten zien.

Ze kwam er wel bij zitten en hebben een gezellig praatje gehad..zoals over Winnetoe.. Ge kent dat wel hahahaha???

Nou hehehe morgen ga ik eindelijk is echt de bergen in.. Voel me bere grrr sterk.. Denk dat ik de remmen een beetje aandraai.. Anders ben ik straks weer te vroeg op de camping in Italie.

En morgen zeggen we.. casa domani..whaa

2 thoughts on “Thusis”

  1. Hey Franky

    Das toch nie gek zeker da ge beresterk bent …heel de dag alleen maar eten en drinken een bietje de Paus spelen ( naar iedereen zwaaien)..enne praten over Indianen ..

    Ge mot wel fietsen he …hahaha..

    Nee ff zonder dollen ..je zit al echt goed in je ritme ..dadelijk nie met de trein naar huis …maar op het fietsje ..(tijd zat over)

    Vandaag weer lekker relaxed fietsen .. hup die bergen in ..

    Suc6 ..dikke knuffel van ons allemaal xx

  2. hey frenkie,tgao goet meej jouw as ik deh zo is lees,t,is hier verrekte heet,en daor kan ik nie zo goet tege,[zwete]mar de vrouwkus,zien ur toppie uit,dus deh maok weer veul goet,tgao doe goet,en tpintje stao klaor eg ge tuis komt,ben benieuwt naor de verhaole

Comments are closed.