st Margarethen

08 mei St. Margarethen 118 km.

Na vanmorgen begon het al lekker… Heb met dat vrouwtje afgesproken dat ik graag om 8:30uur wil vertrekken.. Geen probleem.. Ik zal er zijn..
Gelukkig dat ik naar de bakker was geweest, was ik wat later. Maar om 9 uur was ze er nog niet. Kut kut.. De eerste beste auto aangehouden.. Dat vrouwtje wist god zij dank haar nummer.. Na wat bellen zou ze er gelijk aankomen. Kijk normaal zou ik zeggen toedeledokie, maar ze heeft 25 euro borg voor de sleutel van de wc en die zou ik toch graag terug willen hebben hahahaha.. Dacht toen ze er aan kwam, zal ik haar nek omdraaien of maar gewoon doen. Het laatste was het geval, ze was zo aardig.. Dus ok.

De rit verliep eigenlijk best lekker. De aankomst bij Aron aan de Bodesee viel eigenlijk een beetje tegen.. Had daar iets meer van verwacht.., de bergen er achter zijn wel heel mooi. Kreeg gelijk het Matterhorn gevoel..grr september. Heb een mooie camping met schoon sanitair, echt alles er op en aan. Ga zo nog ff badderen en dan maar weer naar bedje. No party hahaha De echte bergen zijn in zicht joehoe..
Ben een beetje verkouden geworden.. Hoop dat het snel minder word.. Komt door heel de tijd op en neer.. Zweten en dan weer steenkoud.. En die wind ben ik nu onderhand ook beu.. Als het goed is ga ik nu weer naar het zuiden..dus de wind van opzij.

Hoop jullie morgen iets meer over de omgeving te kunnen vertellen.
Allowha… en mis jullie allemaal.. Als ik terug kom nemen we weer een flinke pint in diehu luxe bodega proost!!!

2 thoughts on “st Margarethen”

  1. Hey Frankmansje

    Je weet het toch onderhand wel dat je met vrouwen niks af kan spreken …hahaha..maare kreeg die aardige dame geen 25 euro tjes fooi..poeh poeh

    Hij gaat echuth toppie .Hedde gij er een motortje onder hangen.!!Jah enne da weer ge kan nie alles hebben ..zon en dan ook nog geen wind !!

    Bijna in Italie ..op naar de Belle Donna 😉

    Voor vandaag veel succes..gaan met die banaan !!

    Dikke knuffel van ons allemaal xx

  2. Hoi Frank,
    Hij gaat goed he?! Leuk om je via je verslagen te volgen, en toch ook wel een tikkeltje jaloers…Over het weer niets te klagen zeker? Nou wij ook niet, gisteren lekker bij Perry’s op het strand gezeten (hebben ze zeker niet in Zwitserland?!) en vanavond de bbq eens aansteken.
    Lekker doorgaan zo! Groetjes, Adri
    p.s. Leeft de vlag nog???

Comments are closed.