Hohentengen

07 mei Hohentengen 94,555555 km.

Allowha, hier zijn we weer.. Eerst ff over vanmorgen de berichten over de camping waren niet best, het zou er vies zijn (mmm heerlijk echt iets voor mij) en de mede-campinggangers zien je liever gaan dan komen. Nah, ik moet zeggen ‘t was echt plezant, kreeg van de campingbaas een liter benzine. Kon ik toch weer koken, ook niet onbelangrijk. ‘s Morgens kon ik lekker stiekem mijn telefoon opladen. De ligging was ook helemaal niet verkeerd. Er was een loop/fietsbrug waar je mee naar de Duitse kant kon om boodschappen te doen. Dus helemaal niets mis mee. Nou de reis…. Vanmorgen een heerlijke douche genomen. Stevig ontbijtje op.. 4 eitjes hahahaha en een half brood.. met een bakkie koffie. Rotzooi opruimen en op pad.

Basel is een mooie stad valt niets van te zeggen en was er eigenlijk snel doorheen. Leve mijn GPS.. Ohh da ding geef ik ieder morgen een dikke kus. Zo fijn!!!

In Zwitserland was de eerste de beste bakker voor Franky. Weet ik veel dat ze daar potverdorie nog marken hebben. Maar da vrouwtje kon er wel om lachen. Maar was ff 17 euries kwijt. Maar kreeg daarvoor wel de halve winkel mee. Wat me van dat land erg opvalt is dat het superschoon is en DUUR hahaha. En wat ze daar ook hebben zijn bijen. Eentje stak me recht in mijn kruis. Gelukkig net naast mijn pillemans hihihi. Had dan ook niet zo erg geweest heb daar nu toch geen fluit aan hahaha.
Aangekomen op de camping werd ik ontvangen door een lieftallige dame die me al snel een biertje in schonk en een leuk praatje maakte. Na het volgende biertje ben ik maar eens de tent op gaan zetten pfff…

Morgen hoop ik de Bodensee te halen.. Eitje enhuu….. AVE

5 thoughts on “Hohentengen”

  1. hee frankie,

    Hoe is tie daar? al eenzaam of lekkr op weg zo? Moet zeggen da je wel opschiet,wanneer heb je daagie rust? Hier ook goed toeven hoor heerlijk weer en lekkr bierelieren bij bos!!!!!!! Suc6 verder zal je snel weer mailen dikke kus en groetjes van iedereen bye bye

  2. hey Frankmansje

    Ontbijtje met vier eitjes …toe maare kan niet op !!
    Heb je dat allemaal met een liter benzine gemaakt ..zal wel een lekker kampvuurtje zijn geweest !!
    Goh vandaag weer een flink end gereden enne da met die hitte ..echuth een bikkel !!

    Had je een aanhangwagentje achter je fietsje hangen ..hoe kan de gij anders een halve winkel aan brood meenemen .. ach jah als het varkentje eenmaal gaat eten is het zo op !!

    Suc6 morgen het gaot helemaal goed komen .
    op naar de Bodensee 🙂

    Dikke knuffel van ons allemaal XXX

  3. Hey de Frank,
    vol bewondering lezen wij jouw reisverslagen. Natuurlijk te verwachten dat het de ene keer beter gaat dan de andere keer, tis ook een hele ervaring toch?? en dat wilde je ook.
    Tsja tis voor ons ook afzien hier op de Zuidwal, blijven met het bier,wijn en bbq vlees zitten nu je er niet bent. Gelukkig hebben wij een goede diepvries..:) Lekker fietsen, genieten enne blijven eten (ja ja die raad altijd)… Dikke kus van de buuf, de mannen zeggen je FIETSEN!!! ENNE VOLHOUDEN!!!

  4. Hallo Frank,
    je gaat wel als een speer zeg. Wat goed!
    Nog steeds dagelijks rond de 100 km. Echt geweldig! Lijkt me leuk om bij de Bodensee toch maar even een dagje extra te blijven genieten en uit te rusten natuurlijk. Je zult wel lekker verkleurd zijn, want de weergoden zijn je gunstig gezind! Ons ook trouwens, want wij gaan nog maar een dagje genieten aan zee.
    Hou vol makker! Auf wiedersehen und gruss Got,
    ook van opa en oma Schouwenaars

  5. he frankie tof wat je doet, hoorde van ron dat je weg was, we blijven volgen, tot gauw

Comments are closed.