Kastraki

06 Mei Kastraki 25km.

Vandaag dus de rustdag. Heerlijk hoefde niet te haasten. Op mijn gemak wat kleren uitgewassen. Een warme!!! douche genomen. En jajajaja een eitje met spek op.. Nondenjhu wat is dat lekker. Goe dus op weg naar dat vreemde natuurverschijnsel. Kwam trouwens nog een Duitser tegen die ook met zijn fiets onderweg was..

Vroeg hem hoelang al.. nou dat was van september 2008..echt nie normaal toch?? Voel je je echt heel klein worden hihihihi. Maar goed ben van uit Kastraki omhoog gegaan. Jezus wat klimt dat makkelijk zonder bagage. Zat gewoon te zingen op de fiets. Het is hier echt prachtig.

Ben begonnen met foto’s maken en eigenlijk niet meer gestopt. Heb echt alle kerken gezien zoals de Great Meteoro (staat op de foto), Agia Triada, Varlaam, Roussanou, Agios Nikolaos en Agios stefanos. Tis bij sommige kerken wel een heel commercieel gedoe ook wel logies natuurlijk.

Great Meteoro
Great Meteoro

Was blij dat ik mijn verrekijker bij me had. In sommige nissen zie je nog oude houten steigers staan en nog een hoop andere zooi. Hoe ze er ooit naar toe zijn geklommen?? Had verder boven nog een leuk praatje met een paar Nederlanders. Die hadden een autootje gehuurd van uit Elassona. Om dit moois te komen aanschouwen. Ben daarna eerst even gaan winkelen. Had een nieuwe T-shirt nodig. En wilde nu wel weer eens soep, aardappels met groente en een stukje vlees eten. Ben benieuwd hoe ik dat allemaal ga fiksen op een pitje. Maar heb tijd zat.

Morgen trekken ik weer verder richting Trikala, Farkadona en Itea. Waar ik stop..tja da weet ik nog nie. Mensen ik zit aan een heerlijke Cabernet Sauvignon en ik proost op jullie. De ballen. En Natuurlijk tot morgen gr de vakantie man whahahaha

Ikke ;)
Ikke 😉

5 thoughts on “Kastraki”

 1. He Frankie,

  Dat ziet er idd heel indrukwekkend uit….goed dat je
  hierheen gegaan bent…had je niet willen missen denk ik…….lekker om te fietsen zonder die bepakking, zal morgen weer anders zijn.
  Hier is het ook weer droog geworden…die regen ben je zo beu, daar weet jij alles van……
  Maar nu is het bij jou tenminste goed weer.
  Je ziet er goed uit op de foto…niks geleden…volgens
  mij hou je je buik een beetje in…of ben je hem
  al helemaal kwijt hahahaha

  Succes morgen XXX

 2. Heeej maatje weer tijd voor een stevig praatje,met jaloezie volg ik je op de voet je gaat graag alleen op reis en dat geef je niet graag prijs zelfs je beste vriend wordt niet geduld laat staan gehuld maar dat is geen straf want je snurkt als een giraf…..hahaha
  Het is je vergeven want je deeld het met velen.
  Fiets verder pak op zijn tijd die sigaar en doe lekker raar, pak die pint zodat het je zint dat is niet gezegd tegen dovemansoren want zo mag je het graag horen, geniet zodat iederen het ziet………..
  je maatje………hahahaha

 3. Hoi Ome Frankie

  Fijn dat het lekker gaat!
  Je hebt na de foto toch gewoon weer verder geademd? Je zal wel een t-shirt van een kleiner maatje gekocht hebben!!
  Staat vast goed! Lekker strak!
  Succes! Houdoe!!

 4. Moi is het wat de natuur en de mens kunnen maken ,he’?Ik wens je echt de beste mogenlijk weer.Zo dat je genieten zal van de hoge pieken en de kreukel wegen die je binnen kort zal tegen comen

 5. hee pa..!!

  lekker ff een rustdaggie;)! wat ziet het weer er daar toch heerlijk uit zeg!..
  ja nou jij weg bent moet ik hier de centen verdienen!.. heel het weekend bij oscars werken.. pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff (bedankt he en jij maar genieten;)!)

  haha en net wat jan willem zegt.. fiets nog maar een paar weekies door , dan hoef je je buik niet meer in te houden;-P!

  Doehoeeeii!!!

Comments are closed.