Korinos

03 Mei Korinos 84 km

Ligging Korinos
Ligging Korinos

Heb gisteren avond nog even met Tania zitten internetten. Ze willen daar wat fietstochten mee gaan promoten. Ze hebben een mooi stuk land met een leuk huisje waar de renners dan kunnen verblijven. Er zijn in de omgeving ook lekkere heftige bergen. En het vliegveld is ook niet ver. Kortom niets mis mee!

Vannacht heb ik lekker geslapen. Alleen hoorde ik Antonio zo nu en dan met zijn pantoffel op de grond slaan. Nu heb ik wel eens van Ron gehoord dat ik een beetje snurk. Snap er niets van… hoor het nooit, zeurpieten!?

Vanmorgen een lekker ontbijtje met speciale thee uit de natuur. Dat smaakte prima.  Daarna nog even met Tania naar het land geweest, en mijn fietsje geladen. Afscheid van Tania genomen en uiteraard ook van de rest van de familie. Oh en nog even met de zoon des huize op de foto. Leuk!!.

De rit was over het algemeen vrij vlak en was daarom al rond 15:00 uur op de camping deze is niet echt bijzonder.

me on  the Beach
I on the Beach

Het strand is echter wel mooi. Een bar vlak tegen het strand aan waar leuke muziek wordt gedraaid. Ga zo mijn prutje koken en morgen weer de bergen in richting Metiora. En maar weer kijken waar ik ga slapen.

Uitzicht over zee
Uitzicht over zee

Het weer is heel de dag zonnig en warm (en ik zeur niet!! hahahaha)

Groetjes van Franky

3 thoughts on “Korinos”

  1. lekker hoor dat mooie weertje!…

    dat gesnurk hebben wij anders ook nog nooit gehoord??.. uguhhhhh uguhhhhh!!!

    nou succes morgen he pa!

    (K)

  2. hee daddy,

    Nou zo te zien is deze dag goed gegaan.
    Lekker weer, leuke foto!

    ga zo door.

    kusss

  3. he Franky boy,

    Wat een gezelligheid, die verhalen van jou. Het weer heeft je tot nu toe niet echt meegezeten, maar je blijft opperbest gestemd, de goedlachse Frank.

    Ik weet niet of je al op de helft bent van je reis, wat een getob in de bergen, een echte bikkel. De zon gaat voor je schijnen, geniet daar in de bergen!

    groetjes,

    Lizette

Comments are closed.