Kastoria

28 April Kastoria 72 km

Vannacht heeft het heel de tijd geregend..  Dus vanmorgen vroeg ik me af  zal ik blijven liggen of spring ik uit gekkigheid in het beekje? Nou het laatste heb ik gedaan maar oei wat was dat koud. Mezelf lekker ingezeept en alles tintelde brrr.  Daarna met de dweil alles goed afgedroogd en snel alle kleren weer aan. Het bleef maar regenen.

Heb ontbeten met een stuk worst en brood van vier dagen geleden  (zat nog geen schimmel op hahaha). Mijn maag knorde later nog wel een beetje op de fiets. Nou ik zal je vertellen in de regen de tent afbreken.. das mooi  K*T. Maar goed alles zat weer op de fiets. Heb mijn fiets schoenen maar niet aangedaan. Gewoon met mijn bloten voeten en mijn tavas aan de tocht begonnen. Jezus wat heb ik het koud gehad. Een dood gevoel in tenen en vingers kreeg ik er van. Dat was echt super afzien.

Gelukkig dan toch eindelijk een supermarkt in Tsotili. Oh ik was zo blij. Heb gelijk wat papjes naar binnen geschrokt en  wat andere meuk.  Het leek wel of ik op watjes liep in de winkel zo koud waren mijn voeten tot ze begonnen te tintelen dat was adere koek. Maar genoeg gezeurd. De weg tussen Neapoli en Kastoria is super saai. En ze rijden daar met wel 180km/uur de vouwen uit je broek. Nog een paar keer geprobeerd een kamer te krijgen maar het is een kakmadam stad (wel heel mooi eerlijk is eerlijk).  Alles is hardstikke duur hier. Er was een gek die vroeg voor een kamen 40 euro en de fiets moest onder een zeiltje. Nou heb hem aangekeken en tegen hem gezegd dat deze fiets op dit moment mijn beste vriend is en iedere nacht met mij naar bed gaat. Je had hem moeten zien kijken? Ik dacht barst hier allemaal maar ik rij door, de bergen in en zie dan wel. Na een flinke klim dacht ik zo van ‘als ik nou daar boven is op dat weitje kan staan’,  dan zou ik toch het mooiste uitzicht hebben van iedereen.

weitje
weitje

Heb er voor moeten ploeteren maar sta er wel hihihih. Oh nog even wat me onderweg verschrikkelijk stoord.  Die grote k*t honden. Daar lopen er hier echt honderden van los en ze zijn zo vals als het maar kan zijn. Soms brul ik zo hard tegen ze dat ik er zelf van schrik. En misschien voor Dirk? Als je hier gaat wonen!  Zou ik bij de staat het idee opperen om met een zuigwagen de bermen schoon te zuigen. Denk dat je al een fortuin verdient aan het blik. En dan ook nog een smak met het contract met de staat natuurlijk. Man jij wordt hier miljonair hahaha .  Ik hoef er niets van hoor.

Oh ja als laatste heb mijn telefoon uit staan. De accu is bijna leeg. Het zonnetje moet nu echt gaan schijnen!

Na groetjes en weer tot morgen,  bah het regend weer tralalalala

9 thoughts on “Kastoria”

  1. He die papa!!…

    Dacht vandaag de eerste te zijn met een reactie.. maar iemand is me al wéérr voor ;)!!!!!!!

    Zie dat het allemaal wel goed met je gaat..(die honger dat is niet zo erg.. dat buikje moet er toch weer af;) ) ..

    Ik lig al weer lekker 2 dagen in de bank hoor.. na een avondje stappen in amsterdam!! was me toch een feesiie!!…

    beetje kou moet jij toch wel tegenkunnen he! ben niet anders gewend dan een bikkel-instelling!…

    Groetjes,

    Roos

  2. Hee Schatteke,

    Jeetje in zo’n koude beek springen….brrr wat een lef…wordt maar niet ziek…..

    Gelukkig heb je nu weer wat normaal eten kunnen
    kopen!!! Jammer dat je niet een nachtje in een gewoon bed kunt slapen en eens lekker onder een warme douche kunt gaan staan…morgen misschien!!!!

    Wel doen hoor………

    Veel sterkte voor vannacht en morgen weer

    Dikke warme knuffel XX

  3. Tof dat je van het landschap geniet, klote van het weer, en tja…dat vuil…i know.

    Wel lekker stil hé!

    Mooie foto van het Zagora gebergte….

    Kalló Taxidi!

    Dirk.

  4. He Opa….

    Heb je verhalen ff gelezen maar ziet er erg vet uit!!
    Wij zijn trots op je dat je dit nog allemaal doorstaat met al die regen en klimmetjes.
    Geniet nog maar even van het rustige fietsen over de weg want als je terug bent mag je mee het bos in…

    Zet hem op!!!

    groetjes Dave en Claudi

  5. Heeye Frankyboy…

    Das echuth wel afzien !!!

    Maare hier in Easterwood hebben we ut zonnetje al naar jou toe gestuurd !!!
    Dus bikkel gaot goed komen 🙂
    Voor morgen heel veel sc6 …

    Dikke knuffel XXXX

  6. Heeej maatje ik mis je praatje maar ik heb pech want je bent ver weg, doe je ding en zing een aria van schubert of bach want dat mag, iedereen kan je horen ook al klinkt het verloren, rij met fiets door het land en geef iedereen een hand voor ons vaderland want de koningin is jarig dat schept een band……..
    maatje ik ga je morgen missen….maar ik drink op jou omdat ik van je hou…..hahahahaha

  7. nou frank ik heb vandaag je verslag gelezen,knap die tocht van jou ik doe het je niet na.Ik vier toch liever morgen de verjaardag van onze oranje muts bij onze Eric op het terras.Maar leuk om je te volgen,fiets ze nog he.

    Groetjes cees en jeanne Busio.

  8. Geen koninginnenacht voor jou komende nacht zo te lezen!!
    Afzien in de kou en de regen.
    Maar hou vol, dat warme weer komt eraan.

    Groetjes, Jeanette

  9. Lachen Frankske da ge meej oe fiets naar bed gaat hihihihi!!
    Wat een ontberingen weer….. ik heb vandaag en gisteren 12 meter schutting geverfd. Er kwam geen einde aan, maar dacht aan jou doorzetten…terwijl je weet dat ik ook soms best een bikkel ben. Zit hier nu bij de open haard te typen, tranen over mijn wangen, de verf heeft waarschijnlijk mijn ogen aangetast.. zie er niet uit met de mascara op mijn kin haha..

    Ik ga je even verder lezen want ik ben nog niet bij….

    Kus Ing

Comments are closed.