Ioannina

25 April Ioannina 92km

Vanmorgen vroeg uit mijn bedje 6:30 uur..

De boot met een lege kade
De boot met een lege kade

Spullen naar beneden gebracht en op naar de boot. En je zal het niet geloven maar ik zat daar al een tijdje te wachten en dacht nog van waar zijn al die andere mensen nou? Zal toch niet alleen naar Igoumenitsa gaan? Snel even gevraagd. Had die muts me naar de verkeerde gestuurd. Was nog net op tijd bij de goeie.

Het was een mooie overtocht. In Igoumenitsa even wat broodjes gekocht. Daar sprak een vrouwtje uit Nederland me aan over het vlaggetje (staat houdoe op).

houdoe
houdoe

Nou mijn eerst rit kon beginnen. Ik had al gezien dat het zwaar zou worden, maar zo zwaar had ik het niet verwacht. Het begon al met bloed heet weer…. En hier is geen stukje vlak (Willem zeg maar tegen de fiets maten dat ze hier motten zijn). Heb liters water gedronken en gevreten als een leeuw.

Later begon het te regenen en niet z’n klein beetje ook! Druip nat was ik. Heb mezelf toch wel even moed in moeten praten. Maar ben er gekomen. Was om 17:30 uur (Griekse tijd) op de camping en verschrikkelijk moe.

Mijn prive staplaats.
Mijn prive plaats met zwembad.

En wat denk je staat dat vrouwtje (van dat vlaggetje) voor me te klappen. Is met haar man een toer met de camper aan het maken.

Moet zeggen het Griekse landschap is prachtig.. Maar ze maken er net z’n troep van als de Italianen Niks dan troep langs de weg. Ga zo even koken.. En een biertje drinken..

Tot Morgen

One thought on “Ioannina”

  1. De kop is eraf, well done!! En tja…. dat er geen vlak stukkie Griekenland is, had ik je verteld. Weer geen woord aan gelogen, hihi…
    Veel plezier op je volgende tocht!

Comments are closed.