21-2-2015 Upala 86km

Vanmorgen eerst nog ff een praatje gemaakt met de Belgische fietsers. Stonden verbaast over mijn zware last die ik bij me had. Denk dat ze daar ook wel een beetje gelijk in hebben. Wist bij god niet wat me hier te wachten zou staan. Aan de andere kant zou ik dan het tentje en dekje achterwegen kunnen laten (scheelt max 1,5 Kg). Brander heb ik al diverse keren gebruikt. Soms is het wel lekker om ff voor jezelf te koken.

In mijn gedachten zou het vandaag een zware rit worden. De wind zou me tegen gaan werken. Gelukkig duurde dat maar een paar uurtjes en toen ging hij sterk afnemen. Mijn vijand was vandaag de weg. Heb 20km onverhard gereden. Hobbel de hobbel een slipperdieslip. Snap gewoon niet dat z’n frame niet breekt. Als je een beetje afdaalt kunnen de klappen behoorlijk hard zijn. Als dan de asfalt er weer is merk je pas wat een energie je hebt gebruikt. Dus bijtanken dat lichaam. Ff wat bananen en een paar broodjes er in. De rest ging eigenlijk best soepel was om Half een weer in een hotelletje.

Heb nog heel lang zitten twijfelen om ook langs de Pacific te gaan. Eerst door Ralph die een zeer aantrekkelijke spot had en daarna door het gesprek met mijn mede fietsers( de Belgen). Zij zeiden dat het daar mooier en rijker moest zijn. Uiteindelijk ben ik toch gegaan voor het stukje fietsen lang de Caribbean. Hoop er maar het beste van.

Morgen naar Muelle de San Carlos.

Gr Frank

2 thoughts on “21-2-2015 Upala 86km”

  1. Hoi die Frank.
    Ik zie wel dat je de fiets door de fietsen wasstraat kan doen.
    Ik neem aan Frank dat weg vandaag wel wat langer was dan de planning was.
    Door om de kuilen heen te rijden .

    Gr Bert M

Comments are closed.