26-02-2015

24-02-2015  83km. Siquirres
25-02-2015   62km. Puerto Limon
26-02-2015   45km. Chuita.

Vanaf Guapiles was het een groot drama. De 32 is een snelweg voor vrachtauto’s. Wat een drukte en soms komen ze heel dicht langs. Die motorrem jaagt je vaak de stuipen op je lijf. Bij Siquirres had ik het wel weer ff gehad. Moet zeggen dat het maar een raar stadje is. Had daar een hotelletje waar je op zijn zachtst gezegd nou niet echt verlief op zou worden. ’s Morgens maar weer snel verder. Op naar Puerto Limon. Daar zou je toch heel wat van verwachten. Mooi niks. Geen strand en ook niet echt een leuk plaatsje.

Zie daar dan stelletjes rond lopen waarvan ik me afvraag wat zouden die hier van verwacht hebben? Je zou daar maar een hotel geboekt hebben voor een week of zoiets? Wordt je niet echt vrolijk van.

Bij aankomst in het oudste hotel wat er volgens mij was werd ik geholpen door een jong Amerikaans meisje (Kinsley) dat heel goed Spaans sprak. Ze vroeg me of ik het leuk zou vinden om later op de dag mee naar een voetbal wedstrijd te gaan. Nou waarom niet, het was echt een leuke wedstrijd en we hebben veel gelachen. Die lui zijn zo gek als een deur. Later nog wat gegeten en voorbij is de dag weer.

 

 

 

 

Zit nu in Gahuita. Heerlijk. Ga hier eens goed uitrusten want zit op dit moment als een mulder op de fiets. Totaal geen puf in mijn benen en zal dat in Panama zeker weer nodig hebben.

 

Gr Frank

 

 

 

9 thoughts on “26-02-2015”

 1. Ha die Frank
  Zo even lekker uit rusten daar.
  Wel erg mooi het selfie filempje.
  En de foto’s ook erg mooi.
  Ja je moet zeker uit kijken voor de aapjes.
  Straks nemen ze je fiets ook nog mee en heb jij het nakijken Hi Hi

  Gr Bert m

  1. Zeker Bert, rust hard nodig. Morgen nog een volle dag rust en dan weer in de pedalen. Die bult over en door Panama heen.

   Gr Frank

 2. Hè Frank is Panema het laatste land.
  En wanneer ben de weer in den berg terug

  Gr Bert m

 3. Komaan frank , blijven gaan! Maar eens rusten doet wonderen hė. Toch de grens in zicht. Wij ook, zitten in palmar norte op nog 100 km af v panama. Vandaag Franse fietser gezien die wereld rondtrekt, die was nog zwaarder geladen dan jij. Reeds 2 jaar op weg. Veel moed nog, kom op,….

  1. Hahahaha weet dat jullie gelijk hebben . Maar bevalt me hier ff prima. Maandag morgen ga ik weer van start. Ga dan ook de grens over. Dag er op de zware klim. Als ik daar over ben is het verder redelijk vlak. Succes . Misschien tot in Panama.

 4. Hahaha lang leve de selfie stick! Afzien hoor, op zo’n paradijselijk strandje…

 5. Hey ome frankie, mooi tochtje zo!
  Foto’s zien er erg tof uit, goed om te weten dat je het nog steeds wel naar je zin hebt, al is het zwaar. Het weer ziet er iig goed uit. Veel succes in Panama, en we houden je blogje in de gaten!

  1. Hi die Jop, inderdaad tis niet echt en vlakke weg. Mag wel zeggen dat je hier voor iedere meter moet vechten. De natuur is prachtig!! Zou nu in Almirante. Morgen weer verder. Gr Frank

Comments are closed.