23-2-2015 Puerto Viejo 78km

Gisteren mijn eigen maaltijdje gekookt. Was die kip ff beu. Lekker spaghetti met saus en tonijn en als toetje meloen. Heerlijk. Vandaag was het een echte flinke klim! Voor de middag en dat is van 6:30 uur af had ik er net iets van 40km op zitten. Onderweg wel een overheerlijk bakkie gedronken. Daarna een heerlijke afdaling met een lang stuk vlak. Moet zeggen dat Costa Rica tot op heden mij super bevalt. Hier kan je gerust op vakantie gaan. Mensen zijn aardig en de prijzen vallen best mee. Een hoop backpakkers slaan Costa Rica over omdat het hier voor hun net ff te duur is. Klopt in verhouding tot Nicaragua is het eten hier zeker twee keer zo duur. Slapen doe je in een cabine rond de €16,– eten zal rond een de €10 zijn als je niet fietst. Tis verschrikkelijk wat ik er doorheen stouw aan eten. Drinken doe ik zeker iets van 8 tot 10 liter/dag. Kijk dat kost ff wat meer hahahaha.

Op naar de volgende dag. Die zal Siquirres gaan. Zit ook weer een klim in. Toch even over het klimmen. Moet zeggen gaat steeds beter. Moet er wel voor vechten maar tis geen martelgang meer. Als er een komt kijk ik er niet meer met tegenzin tegen aan. Als ik er eenmaal mee bezig ben vergeet ik de tijd en werp zo nu en dan een blik naar de natuur. En die is hier echt prachtig!!

Saludos J

11 thoughts on “23-2-2015 Puerto Viejo 78km”

 1. Hé goed bezig! En volgens plan gevorderd?
  Wij in puntarenas sinds deze middag. Gisteren hel met veel gravel, bijna 80km, bergop en voorwiel soms van de grond, sleuren maar die bak.
  Vandaag kortere rit en boot op. Alles ok. Misschi tot in panama.

  1. Hi Ann & Pascal. Wouw . Goed van jullie zeg!!!.Ga zeker volgens plan. Morgen ben ik aan de kust. Misschien neem ik en dag rust. De spirrit is er en beetje uit. Wil fit zijn als ik over het gebergte in Panama ga. Zal niet makkelijk worden. Tis hier heel benauwt. Drink wel 10L op en dag. Weg naar de kust is saai en heel druk met vracht verkeer. Tot horens!!!
   Succes Frank

 2. Geniet kanjer ! Klinkt steeds positiever.Hoop dat daar geen verandering in kom. Groet.

  1. Hihihiho dat hoop ik ook!!!!maar voorlopig lig ik FF aan de Caribean. Ff lekker niks. ✋

 3. frank,

  Leuk om je reis mee te beleven. Vind het een knappe prestatie! Succes verder!
  Liesbeth

 4. 10 liter is toch geen probleem voor jou? Fijn om te horen dat het beter gaat! Enjoy!!

 5. Zo weer wat anders Frank als ik het zo lees kan je heel de dag wel aan de koffie machine gaan hangen met al die Liefers vocht wat door je lichaam geperst moet gaan worden Hi Hi

  Gr Bert M

Comments are closed.