20-2-1-2015 54km La Cruze

Vannacht toch maar is ff de Airco uit gezet. Was weer net een beetje teveel van het goeie. Ja je denkt… NU moet ik er wel ff van profiteren!!

De grensovergang was hier weer net iets beter geregeld. Al staan er rijen met vrachtauto. Die moeten ook wel met kromme tenen zitten. Die doen er zeker een dag over!! Je moet wel oppassen dat je niet alles voorbij rijd en zo de grens over gaat zonder stempel. Er is eigenlijk niemand die je tegen houd. Ben vanmorgen eerst een Amerikaan op de fiets tegen gekomen. Ff een leuk praatje en dan weer door. En of het zo moet zijn.. Net in het Hotel weer een Belgisch stel. Hadden vorig jaar Guatemala en Honduras gedaan. Nu wilde ze Costa Rica (Pacific kant) en Panama doen. Hier in La Cruze heb je prachtig uitzicht over de Pacific oceaan. Maar wat een wind vandaag. Uhh mag wel zeggen storm!! Hoop dat het morgen wat minder is!!! Morgen over de 4 richting Santa Cecillia. Zal een heel gevecht worden als de wind niet af gaat nemen. Tot morgen.

Gr Frank

2 thoughts on “20-2-1-2015 54km La Cruze”

  1. Hoi Frank.
    Toch weer even leuk dat je weer andere fietsers tegen kom.
    Ik zie wel weer leuke foto’s.
    De foto links boven neem ik aan dat dat een vulkaan is?
    Erg mooi de foto.
    Ook de foto van de man met kar.
    Maar de reparatie van de windmolen laat wel op zich wachten denk ik.
    Hier vandaag lekker weer met zon.

    Even een rondje den berg gedaan met de hond.
    Gr Bert M

    1. Inderdaad Bert, Hebben allemaal hun verhaal. Altijd leuk om ze te horen..! Had eerlijk gedacht er hier wel meer tegen te komen.

Comments are closed.