30-04-2012 (80km gereden)

Vanmorgen om 6 uur opgestaan. Alles op mij gemak opgeruimd.. Kon toch pas om 8 uur van de camping af. Eten was er niet echt bij.. Had nog wat oud brood van het pension uit lewedorp. Echt zo droog als een pruim(of zoiets)..

Eenmaal buiten de camping heb ik het gas er vol opgegooid.. Was om 8:50 uur bij de Ferry. Dan begint het gelazer.. Niets is berekend op een fiets.. Eer dat je dan is zonder kleerscheuren bij het office van P&O bent.. Pffff…. Maar goed kon om 8:50 uur met de Ferry mee koste €30,– .

Die overtocht is saaaaaai… Buiten staan horde met blèrende kinderen en het is heel erg krap.. Ben maar wat gaan slapen met mijn kop op een tafel. Was zo weg hahahahaha.

Toen ik wakker werd waren we er al bijna. Nog wat foto’s gemaakt van de krijtrotsen. De boot afkomen gaat niet zomaar. Werd tegen gehouden.. Met de mededeling dat ik een andere weg moest volgen. Ze hebben nl een rode lijn geschilderd die ik moest volgen. Je komt dan bij een hek dat na het drukken op een knop open gaat. Nha ik de lijn maar verder volgen.. Sta ik gvd weer bij de Franse douanen.. Ik die vent uitleggen dat ik niet meer naar Frankrijk wilde maar in Engeland wilde blijven. Die werd een beetje boos en begon te zeiken over mijn dikke banden.. Dacht zeker dat er iets in zat. Oké naar wat gemorrel en mijn paspoort gezien te hebben kon ik omdraaien.

Dover is een drukke stad. Waar je LINKS moet rijden hihihihihi was ff wennen.

Was eigenlijk zo bij de camping die ik had gepland.. Vond het te vroeg. Weer was goed dus door. Weinig eten te vinden!! Pas om 3 uur zag ik een soort postkantoor met eten.

Gelukkig zag ik half uur daarna een bordje van een camping. Hier en daar nog wat navraag gedaan.. Moest nl nog een behoorlijke klim maken.. Ze zijn niet hoog maar wel stijl.

Morgen misschien Londen in???