29-04-2012. 168km Grand-port-Philippe

Vanmorgen na een lange nachtrust een heerlijk stevig ontbijt naar binnen gewerkt.

Spullen opgeruimd en rond 8:00 uur kon ik weer van start. Wat is dit een shit land voor fietsers!!!!!! Heb weer een stukje over een snelweg moeten rijden.. Met natuurlijk het nodige getoeter. Kan daar dan zo kwaad om worden.. Denk dan…bemoei je met je eigen zaken!!!!

Maar goed naar tig weg afzettingen en omleiding de veerboot gevonden. Schrok me daar dood.. Waar is mijn portemonnee met ID en alle betaal pasjes????? Kon die paar € nog zo betalen. Op de veerboot gelijk zenuwachtig aan het zoeken,.. Gelukkig in mijn broekzak.. Pffffffff.

In het begin kon ik flink wat kilometers maken.. Helaas na flink wat regen brak het open en het begon het me toch te waaien..was niet fijn!! Schuin op de kop., had in mijn kop hangen dat ik me vandaag af wilde drogen..hahahahaha das gelukt!! Kon er toch nog 168km uit dat oude lijf persen.

De weg hier naar toe is nog niet zo verkeerd.. Je komt door leuke plaatsjes en ze hebben de kanonnen langs de kust in stand gehouden. Je ziet gelijk het verschil tussen België en Frankrijk. België is super druk op zondag en Frankrijk is gewoon dood hihihi.

Heb net een flinke pan spaghetti naar binnen gewerkt.. Weetje waar al je geld aan op gaat??? Eten eten en nog eens eten. Vreet echt de hele dag.

Drink zo nog een wijntje met een sigaartje en dan onder de wol.

Morgen de veerboot naar Dover