23 t/m 25

Vandaag heel relax vertrokken uit de Sierra Nevada. ( Granada). Was een leuke camping.  Stonden een paar gasten ( Belgen) naast ons zonder tentje. Hadden een fietstocht van 6 dagen door de Sierra Nevada gemaakt echt respect!!. Zo zie je maar. Kan altijd gekker 😳.
zitten nu op de camping “ la bella Vista “ aan het strand.    Gelukkig hadden we vanmorgen geboekt. Bij aankomst bleek hij vol te zijn. Hebben nu weer een leuk plekje.  En daar hoort een lekker 🍺🍺🍺 bij.

zitten ff aan het strand. Moet zeggen, heel leuk……., maar als ik die mensen hier zie liggen. NEE niet mijn ding!!!

Hebben net heerlijk gegeten worstjes, pasta, rooie saus, eieren, blikje champignons en tabasco. Normaal ga ik het daar niet over hebben. Maar dit was echt Jammie Jammie. . Het toetje is een heerlijke Rioja Crianza. Vanavond hebben we nog een borrel. Moet op voor we de straat van Gibraltar over steken.

 

DCIM100GOPROGOPR0391.JPG

24-09-2023. We zijn vanmorgen naar de kennis van Ralph gereden. Wat een aardige man !! Heeft een mooi appartement, we mogen gebruik maken van  een slaapkamer en badkamer Zitten nu heerlijk in een visrestaurant. Heb hier al meer gezeten  met Lilian en Roos.  Fantastisch!!!


hebben net lekker gegeten. Zwarte rijst komt door de inktvis. Eerlijk gezegd had ik het nog op. De kleur is ook vreemd , maar bijzonder lekker.laten weer in een ander tentje koffie gedronken. Ze kennen hem overal. Hij vertelde dat we het eten gratis kregen. 😉

later hebben we nog een leuke wandeling gemaakt en naar het kitesurfen staan kijken. Phoe wat springen die lui hoog, wou dat ik 30 jaar jonger was, dan zou ik er echt voor gaan 🤪

  1. 25-09-2023 Zo was weer een druk dagje. Ferry geboekt, banden gewisseld en wat inkoopjes gedaan en jaaaa naar de kapper geweest. Als buurman en buurman.

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “23 t/m 25”

  1. Mooie blauwe lucht 💙 heerlijk aan het strand 🌊 lekker eten en drinken, wat wil je nog meer 😅🍷.

    1. Ja tot op heden mogen we niet klagen. Zal aan de nadere kant wel een stuk minder zijn. Maar de natuur is daar in tegen geweldig!!!!

  2. En heb je al een bietje eelt op de kont? Nog ff en dan off road rijden, veel plezier en groeten uit Spanje

    1. Hahaha. Nou ‘s morgens gaat het prima. ‘S middags krijg ik het altijd een beetje taai. Moet dan altijd aan je woorden denken. Als je moe wordt kan je foutjes gaan maken. Dus gaat er bij mij dan het tempo uit.

  3. Gaat superlekker maatje!! Is top zo samen. Supermooi filmpje heb je gemaakt. Ben jaloers dat ik dat niet kan 😉

    1. Ja super. Zitten nu lekker in de middle of nowhere 😳 kijken dat ik er weer een filmpje op krijg.

Comments are closed.