21 t/m 2-11

28-10-2023

Laatste 1000 km op eieren gereden, was bang dat de ketting zou breken, het geratel en geknars werd steeds heftiger. Was super blij toen we eindelijk bij Elana en Rafe arriveerde, nu nog hopen dat de onderdelen die Gijs had opgestuurd in goede orde zouden aankomen. Eerlijk is eerlijk zonder Gijs was het niet voor elkaar gekomen, en ik had het geluk dat we bij Rafe mochten blijven zolang we wilde. Dat is toch geweldig!!

Gijs had de onder delen s’maandag verstuurd en woensdag had ik ze al in mijn handen. Hadden nu alleen nog loctite 243 nodig, ook daar had ik Rafe voor nodig, dag laten stond het op zijn burea. Helemaal happy 😄

 

 

 

 

 

 

 

27-10-2023

Nog een mooie detour gemaakt, met een klein stukje van de aardbeving. Mensen hebben het niet best, leven in tenten en  ‘s nacht is het verschrikkelijk koud, diep respect.

Zie filmpje

30-10-2023

Was super gezellig, helaas komt er aan alles een eind. Bedankt Elana en Rafe !!!

2-11-2023

Vanmorgen afscheid genomen van Roberto, wat een aardige man  We hebben een hoop spullen bij hem achtergelaten die hij voor ons gaat opsturen, zijn vooral campeer spullen. Vandaag zijn we door de bergen gegaan, ondanks de regen was het echt prachtig. Zijn door het dorpje Setenil gekomen waar we een lekker bakkie koffie hebben gedronken

We wilde ook nog graag de Caminito del Rey doen, volgens internet was het allemaal volgeboekt, achteraf lariekoek., was helemaal niet druk. Dus gaan we dit morgen ondernemen.

4 thoughts on “21 t/m 2-11”

  1. Dat moeten toch een paar benauwde dagen geweest zijn, wat fijn dat je de motor dankzij de hulptroepen weer kunt fixen!

    1. Inderdaad Adrie, was ff met de billen tegen elkaar. Nu is het alsof ik een nieuwe motor heb 😀😀

    1. Was geweldig. Zelfs hier nu in Tarifa is het weer genieten. Helaas morgen weer verder naar het noorden.

Comments are closed.