Villé

Bevreidingsdag 05 mei Villé (F) 102 km.

Hee hier ben ik weer. Oh wat een fijn dagje. Eerst maar bij de morgen beginnen. Ik dacht weet je wat, ik ga eens lekker vroeg op pad. En helaas de receptie was nog dicht (hihihi) dus mooi geen centjes van Franky. In het begin was de route vlak, mooi en langs een kanaal. Na 15 km ontmoette ik een Duitser die richting zuid Frankrijk wilde. En of het goed was dat we een stukje samen op zouden rijden. No problem man zei ik…hahaha. (ben een beetje beschonken na een paar zware biertjes en wat wijntjes hahaha).

Na wat met hem geklets te hebben, adviseerde hij mij via Saarbrücken te rijden. Was er helemaal lyrisch van. Ik dacht lul jij maar een eindje dan trek ik gewoon mijn eigen plan. Na een tijdje moesten we over een loopbrug met twee trappen. Oeps zei ik nog, dat wordt afladen. Nee joh, we helpen elkaar. Dus met z’n tweetjes onze fietsen naar de ander kant van het kanaal gebracht. Na nog een stukje te hebben gefietst hebben we elkaar een goede reis gewenst. Een stevige hand en een dikke kus hahaha…. Was echt leuk maar was toch blij dat ik weer alleen was. Op naar de col du Danon. Het was best een lekkere klim en wat een prachtige natuur. Na deze klim kreeg ik zo’n vrij en gelukkig gevoel, dat ik even een traantje moest laten (dat ben ik). Dacht vandaag ga ik ook nog de volgende col bestijgen ‘Col de Steige’ Het was een eitje met daarbij een prachtige afdaling en kon hier met gemak de 60 km/uur halen.

Beneden aangekomen even goed op de kaart gekeken en besloten dat ik naar een camping in villé (met een trema op de e dus) zou zoeken. Daar heb ik geen spijt van. Een prachtige camping in een mooi plaatsje waar ze echt wel lekker bier verkopen net die luxe bodega in den Berg hahaha.. Oké iets minder.. Morgen…. tja misschien naar Basel ik zie het wel..

Nog ff…. Sommige mensen denken dat het een beetje fietsen is en voor de rest feesten.. Nou het is gewoon van ‘s morgens tot ‘s avond fietsen. En daarnaast op zoek naar voedsel. Uhh..Eten???.. Nou als je weet wat ik op een dag naar binnen schrok zou je echt staan te kijken, hele broden, papjes die ik met mijn vingers leeg lurk, spaghetti (waar normaal twee mensen van eten) eet ik met smaak op. Verder een blok kaas, cola en bananen. Ja ga zo maar door. Gooi er alles in net een varken. Doe mijn naam hierbij eer aan.

Toedeledokie…..

4 thoughts on “Villé”

  1. Hoi Frank,

    Je hebt het goed naar je zin kunnen we lezen!
    Hopelijk blijft alles goed gaan zoals het nu gaat!
    We volgen je iedere dag en lezen al die mooie belevenissen! Hou vol!

    Groeten J-W

  2. hi Franky was da nou een bietje illegaal camperen enne dan ook nog met handen en voeten eten ..gij laat wel een goede indruk achter ..hoeven wij die route dus nooit meer te gaan rijden …hahaha.

    Het gaat super ..toppie ..op naar Basel ..
    Wij zijn apetrots !!

    veel suc6 vandaag

    Dikke knuffel van ons allemaal xx

  3. Hoi Frank,

    Ik ben hier hard aan het werk bij (Es) en lees even jou verslag. Het is wel tof daaren mooi als je de verslagen leest.
    Ik vind het nu al een knappen prestatie.
    Nou hou vol he ik blijf het wel even volgen

  4. ha die frankie veel km gereden vandaag morgen maar een dagje wat minder zou ik zo zeggen
    het is toch geen wedstrijd klote van je slaapdek
    ik zou zeggen geniet er van en succes met het vervolg van je route
    groetjes casey

    Hey Frankmansje..

    Ge kan ook lekker relax je tentje uit gaan dweilen die hedde nou toch al een paar op vooraad …hahaha

    Nee joh af en toe fff wa minder aan doen is echuth nie verkeerd ..let goed op jezelf !!
    Ge bent al een flink end op scheut !!!
    Rome here you come !!!

    Succes morgen ..doe maar fff de zittende klim !!

    Dikke kus van ons allemaal xx

Comments are closed.