03-02-2015 Guatemala city.

Nou dat was me wel een begin……

Werd ’s morgens netjes om 9 uur opgehaald door Arie. Na wat file waren we mooi om kwart voor elf op Schiphol. Was snel ingecheckt en kon zo  het vliegtuig in.

Dan begint het geleuter in America. Eer dat mijn fiets is kwam. Pffff en ik had al z’n haast. Uiteindelijk kwam hij. Dan wordt het rennen geblazen. En met kromme tenen door de emigratie. Denk dat ik totaal wel 12 x gecontroleerd ben. En wat een macho’s.  Hebben thuis vast niets te vertellen. Vet 8 uur wachten in Orlando viel me nu best tegen. Verder mag ik niet klagen over de reis. Was om 12 uur in Guatemala en daar kom dan nog eens 7 uur bij. Dus mooi rond de 34 uur onderweg.

Van het vliegtuig naar het hotel was wel ff slikken. Hier scheren ze met hun bumper de haren van je benen. Moet echt ff wennen aan hun gedrag. De stad is vies grauw en grimmig. Hier moet je inderdaad geen spatjes hebben. Staan bij de meeste winkels met een heftig geweer met z’n kogel riem aan.

Nha dan nog ff geld pinnen. MOOI NIE dus. Verdomme heel de stad doorgekruist voor een goeie ATM. Dan nog achter een SIM kaartje aan en wat eten. Ben er nu helemaal mee klaar.

Truste

7 thoughts on “03-02-2015 Guatemala city.”

  1. Hey Frankmans

    Geen stress, je komt vast nog veeeeel meer ellende tegen 😉

    groeten

    1. Hoi Bert,
      Avontuur is inderdaad begonnen.
      Echt niet makkelijk.
      Vandaag op de top van en berg dacht ik eerst dat mijn fiets niet in orde was? Bleek dat ik zelf zat te schudden van de kou.

      Gr Frank

      1. Ja Frank je moet je zelf wel goed beschermen.
        We zien je wel graag heet terug in Gtb.

        Gr Bert M

        1. He die Bert,
          Ja wil zeker heet terug komen hihihihi.
          Ga morgen de bus in naar Tegucigalpa. ff geen zin die hitte.
          Wordt wel weer spannend. kom daar rond 19:00 uur aan. Donker dus.
          En das nie fijn met al die lui die iets van je willen 🙂

          gr Frank

    2. Das zeker Gijsmans.
      Heb vandaag en stukje in de toektoek gezeten met mijn fiets. Vond het na uren en uren kei hard werken wel FF genoeg. Was wel lachen. was zo blij met mijn busboekje hihihihi

  2. Lees je eerste blog en klinkt helemaal gezellig!!!! Ge gaat vast ook weer mooie dingen meemaken! Kop op Frenkie

Comments are closed.