06-05-2012 (portcawlo 94km)

Vanmorgen om 7:00 uur opgestaan. Alles op mijn gemak zo stil mogelijk opgeruimd.

Gekke is was zo klaar? Normaal doe ik er zeker een uur over. Iedereen lag nog in bed. Dan maar alles naar de fiets. Eer dat ik alles goed en wel op de fiets had zitten zag ik Jakko al lopen. Hebben samen eerst een bakkie gedronken en lekker gekletst. Later was iedereen weer op en was het gelijk weer een gezellige boel. Om 10:30uur afscheid genomen met nog wat leuke foto’s (komen er aan nu geen wifi).

De fiets dag was veel bergje op en bergje af, gelukkig met een matig zonnetje (eindelijk). Ben nog door Cardiff gekomen. Een prachtige stad met mooie grote gebouwen en kastelen. Er staat ook een groot olympisch teken. Misschien starten ze hier wel met de olympische vlam.?

Om door z’n stad te komen als fietser heb je door de stoplichten een hoop vertraging. Denk dat ik er wel 40 ben tegen gekomen. Allemaal op rood. Optrekken met een fiets van 50kg is dan een energie vreter!!!

Mijn Garmin gaf aan dat er in Porthcaw een camping moest zijn. Eenmaal daar aangekomen schrok ik me rot. Een mega park vol met sta caravans en mega druk niets voor mij. Dacht verdorie heb geen keus. Bij de receptie kreeg ik te horen dat ik alleen maar een caravan kon huren. Echt niet!! Dat wordt dan in de wei slapen dacht ik. Maar had geen water meer om te koken. Pfff. Dan maar gewoon door en maar zien waar het schip strand. Ben nog geen 5km verder staat er een bordje camping!!!! Joehoe heerlijk rustig met normale mensen.

De donkere wolken drijven vanuit zee weer nader bij.. Tot morgen in de regen

Gr. Frank

afscheid
afscheid