Wallendorf

Eten eten eten!

02 mei Wallendorf (D) 102 km.

Pff wat een dagje zeg.. Op aanraden van de campingbeheerder, ben ik een andere route gaan volgen.. Was ff zoeken maar uiteindelijk kwam ik op de route terecht. Wat vroeger spoorlijnen waren hebben ze nu een netwerk van fietspaden aangelegd die als voordeel heeft dat je weinig hoogte verschil hebt. Eenmaal van die route af…. JEZUS… niets dan op en neer.. Werd er helemaal gek van. Het leek wel of die bergen nooit meer ophielden.. Uren bikkelen op maar 10 km. Heb zelfs nog zitten denken.. Heb ik dan toch teveel meegenomen???

Nou uiteindelijk aan de zuidzijde van de eifel werd het een stuk minder en ging het tempo eindelijk omhoog. Wilde perse Viande halen. Het stadje opzich is best mooi maar niets dan motoren… Om gek van te worden. Echt niet leuk meer. En ik moet zeggen de meeste zijn nederlanders. Dan maar door naar Wallendorf dat kon er ook nog wel bij. Heb vandaag wel veel honger gehad.. Kan er net zo goed een broodkar achter hangen. Nu zit ik ff lekker te eten.. Mijn buikje.. wat zo plat was als da van een biafraantje.. is nu weer zo rond als een tonneke.

Na tot morgen.. Ga weer vroeg op stok..truste.

4 thoughts on “Wallendorf”

  1. Hallo Frank

    Wat bem jij een bikkel zeg. Nou zet hem op volgens mij ga je dit wel redden. Ik hoop dat het weer een beetje mee zit. Nou ik ga morgen je vrouw wel inhalen, na de 49 km.
    Zet hem op en ik volg je.

    Gr Liesbeth en Brigitte

  2. Hi bikkeltje …

    Toch teveul sigaartjes en cognacjes meegenomen !!!
    Wel lekker eten anders hou de gij da echugth nie vol …!!!
    Goed op schema joh …gaot helemaal goe komme !!!
    Lekker genieten !!!

    Grx Rietje

  3. Hey Frankmansje,

    Ook wij gaan deze dagen een beetje bikkelen, niet te vergelijken met jou bikkeltocht.
    Je bent echt een kanjer. Wel eten he Frankyboy, anders kom je straks de bergen nie op.
    Wij houden je op de hoogte.

    Toy Toy Toy. Het gaat heel goed.

    dikke knuffel van ons allemaal Xx

  4. Hoi Frank,
    Het gaat goed zoals ik lees. Ik doe het jou niet na en zou het ook niet na willen doen. Ben al moe als ik er aan denk. Vind het ook bijzonder knap dat ge dat doet. We houden lilian wel in de gaten voor jou. Ga ze straks inhalen bij Erik want dat is ook al een prestatie! Natuurlijk niet zo als die van jou maar voor haar toch heel wat.

    groetjes Brigitte en hou dat buikje bol.

Comments are closed.