Drezdenko 152km

Hoi allemaal,

Heb daar in het huisje in Duitsland super gezeten !!! Het huisje was vroeger een oud pomp station. Nu is het een pension en kano verhuur om over de …… “weet ik niet meer” te kanoën. Vanmorgen was ik al vroeg op pad. En stond om half negen al bij de grens te trappelen. Daar eerst maar even wat geld gewisseld in Zloty’s. Raar eigenlijk ze zijn al zolang lid van Europa van de euro hebben ze nog niet!?

Even de route bekeken op mijn Garmin.. nou dat sloeg echt nergens op. Die R1 kronkelt overal door heen en dacht dan ook bekijk het maar en ben over de hoofdwegen gegaan. Tot op heden houden ze redelijk rekening met me, vooral de vrachtwagens.
Later kwam ik weer toch weer op de R1 uit, Jezus wat een gestuiter is dat. Werd hiet dan ook echt schaggie van. Morgen ga ik een alternatieve route pakken om maar van die R1 af te komen. Het is niet echt druk op de wegen en je ziet nog eens wat . Die R1 gaat alleen maar door de bossen en bossen en bossen.

Hotel EljanNu in een hotel. Begin al een beetje te wennen aan het luxe leventje. Denk dat het ook wel mag als je zo heel de dag over je stuur hangt heb ik je echt geen zin meer om ergens in het bos te gaan liggen.

Allee.. tot morgen maar weer.

 

 

http://www.youtube.com/embed?listType=user_uploads&list=frankmekes