Parnu 125km

Gisteren was een relaxte dag,, ’s morgens vroeg uit Riga vertrokken. Gelukkig was het Zondag dus geen drukte. Na 75 km was ik alweer op een Camping en had daar een hele weide voor mijzelf. Na lekker gegeten te hebben. (een stuk van een Beluga (vis) was echt heerlijk). Ben ik na nog een lekker biertje langs de Baltische zee gaan lopen. Zeeën zijn natuurlijk allemaal hetzelfde. Oke de ene is wat helderder dan en andere en een andere is weer wat onstuimiger maar verder het blijft een zee.
Alleen de stranden verschillen van elkaar. Dit strand bijvoorbeeld heeft uit de kluiten gewassen kiezel keien.. en dan bedoel ik van meer dan een meter. Vandaag ben ik wederom om 6 uur uit gekomen. Had gelezen dat het zeker ’s morgens slecht weer zou gaan worden. Dus dan maar vroeg er uit want kan dan mooi droog inpakken. Na 70km kwam ik in de regen op de volgende  camping aan en dacht hier heb ik geen zin in en rij door tot het droog wordt. Na nogmaals het weer bekeken te hebben (volgende dag storm) dacht ik. Rij gewoon naar de volgende camping die

ik voor de dag daarop gepland had. Na 125km kwam ik in Parnu aan. Moet nog met mijn maat overleggen. Maar denk dat ik morgen een rustdag neem misschien is hij dan morgen hier.
Wordt vervolgt.