4-5 juni

Zo weer ff een update.

Gisteren (4 juni) was een “hell of a day’ Het begon ’s morgens goed maar gaandeweg werd de energie minder en minder. De route ging ook over paden waar niet doorheen te komen was. Allemaal van dat mulle zand en dan nog omhoog ook, het schoot echt niet op. Ben daarom later nog maar een andere route gaan volgen. IMG_5731Tot overmaat van ramp zat ik ook nog eens op een militair oefen terrein. En kreeg op een gegeven moment een arrogante klootzak die me even kwam vertellen dat ik 4 km terug moest. En dat dan met zo’n grijns van genoegen. Hoorde ze allemaal wel schieten en begrijp best dat ik daar niet doorheen moet gaan fietsen. Maar een beetje begrip en normaal gedrag had minimaal op zijn plaats geweest.

Zat uiteindelijk midden in de bossen en had eerder onderweg een klein flesje cola gekocht. En daar midden in het bos dacht ik ‘Had ik nu maar een literfles cola gekocht’ Nee Franky dacht weer slim te zijn koopt een klein flesje zodat hij straks weer eentje kan kopen die lekker koud is. Nou niet dus!  Kwam uitgedroogd en met een giga honger aan op de camping. Heb daar eerst een grote pot bier en een bord noedels besteld. Daarbij vroeg ik nog ‘is het een behoorlijk hoeveelheid?’  Nha die man stond met grote ogen te kijken dat ik er nog een moest.  Denk dat ik daar wel 3 liter vocht heb ingenomen. Was helemaal uitgedroogd.

Maar later nog een heerlijke sigaar gerookt.

IMG_5733

Vandaag was het een eitje.. Alles ging van een leien dakje. De aanhangsels (buiten wijken) van Potsdam en Berlijn houden wel op., pffff al die stoplichten man man man. In
Neuhardenberg wilde ik een pension nemen
maar zoals gewoonlijk als Franky aan de deur staat is alles vol en moet ik door gaan. Maar zit nu in een heerlijk huisje echt  hartstikke leuk.

De eigenaar heeft al een paar keer eten gebracht. Krijg het gewoon niet meer op :p

Heb nog met een oude man staan te praten over het leven hier. Nou mensen dat is niet best. Hij vertelde ook nog wat over de oorlog. Zelf nu zit er tussen Polen en Duitsland nog een behoorlijke frictie. Hier trekt iedereen weg. 65% van de bevolking is hier oud. Jammer dat hier geen werk te creëren is. Prachtige omgeving!!

Zo even rust
Zo even rust

Groetjes Franky

2 thoughts on “4-5 juni”

  1. He buurman
    Zo te lezen zit je al weer helemaal in je ritme. Leuk. Wens je nog veel fietsplezier en laat ons genieten van je verhalen. Grt van de buuf.

    1. Dank je Carla. Gaat inderdaad lekker. Hoop dat het zo blijft.

Comments are closed.