Somewhere in the middle of……. 87km

Was me weer het dagje wel. Niets dan harde wind op kop. Echt om gek van te worden. Je wil zo graag je best doen.. En wat je ook probeert….het blijft harken. Toch zeker als er eerst een struisvogel je voorbij komt rennen en als je dan ook nog een fietsster tegen komt die zonder te trappen al makkelijk 30km/uur haalt.. dan heb je het even niet meer. Ben gestopt bij een heel klein 3bij3 winkeltje. Twee van die ouwe tantes er in. Ik aan het graaien in die winkel.. En hun maar tellen. Toen ik vroeg om een pannekoek moest ze eerst even bellen. mwha dan krijg je het hoeveel. Tja hoe groot zijn ze. Dacht doen maar 6, komt ze me daar met een zak aanlopen van heb jou daar. Die krijg ik in geen 100 jaar op. Dus heb er maar 4 genomen. Nog een lekker bakkie koffie met een ijsco en ik kon weer op pad. Om half vier ben ik er mee gestopt. Ging voor geen meter.

Ff een kleine aanvulling op mijn kooktip. Gooi er een blikje erwtjes bij en een zakje kaas. Heerlijk!!!! Nadeel…. je krijgt je pan niet meer schoon hahahaha.

Hoop morgen weer een hotel aan te doen.. Na drie dagen niet wassen kan het wel weer.
Stuur ik weer wat foto’s

Tot morgen.


Grotere kaart weergeven

5 thoughts on “Somewhere in the middle of……. 87km”

  1. Hey Frankmans
    Wat zit je nu te piepen over een beetje tegenwind man !?, gewoon een kwestie van wat harder trappen 🙂
    We vliegen waarschijnlijk donderdag naar Rio, zijn daar iets van een week, we kijken wel waar je dan ongeveer uithangt en zoeken wel een vliegveld in de buurt, huren een auto (dus we komen niet met de fiets!!!) en zoeken je wel op, kofferbak met koud bier regelen we!

    groeten

    1. Das mooi man. Misschien ben ik dan door de modder heen en kunnen we elkaar wat makkelijker ontmoeten. Maar een ding!!! We gaan het hem op een zuipen zetten waar Chili zijn weerga niet van kent.. Jezus heb in geen jaren z’n dorst gehad. Hoop dat het allemaal gaat lukken. Gr. Van Frankmans. Hahhahaha

  2. he ouwe,

    het is nu 3.30 zaterdagnacht we hebben weer een storing. wij hoorden dat er een aadbeving is geweest in chili. wij waren benieuwd of je er iets van gemerkt hebt?

    nou fiets ze verder he dan gaan wij ook nog wa doen.

    groet bas en corne franken

    1. Nee nog helemaal niets van gemerkt. Maar soms weet ik niet ens wat de achterkant of de voorkant van de fiets is. Hahaha. Ga zo eens even een biertje scoren. Werkse hihiihhih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *