Park & Wineries

Helaas is Edwin uitgevallen voor een onbepaalde periode. Zal het nu even zelf moeten doen. Is niet makkelijke. Zal er iets van proberen te maken.

24-03-2011
Park,

Eerst uit beetje liggen luiwammesen. Naar de supermarkt geslenterd. En voor mijzelf een fantastisch onbijtje gemaakt. Raakte in gesprek met een jongen uit Buenos Aires. Vertelde me dat ik zeker het park San Martin moest bezoeken. Het beste was om het met de fiets te doen. Moet zeggen een prachtig park.. Eerst en beetje Kris kras er doorheen. En toen op weg naar de Hill of the Glory. Het is ‘t hoogste punt in het park. Staat een monument van de Uruguayaan Juan Ferrari. Prachtig!!!!
Het park word door veel mensen gebruikt. Die daar relax picknicken.
Was net terug in het hotel of er werd me gevraagd of ik mee wilde naar een meer om wat te drinken en te eten. Uhhh tja natuurlijk doe ik dat. Was heel gezellig. Waren allemaal al zat voor we er waren. De chauffeur heeft het vlees heerlijk ge-bbq. De terugweg ging met veel muziek en geklap.
In het hotel hebben we nagedronken met Fernet Branca. Wordt gemixt met cola… Niet mis mee.

Hill of Glory
Hill of Glory

Busje[/caption]

26-03-2011
De Wineries,

We werden opgehaald met een busje door de zelfde chauffeur als voorheen. Bracht ons naar een plaatsje waar je een fiets kon huren om naar de wineries te gaan. De plattegrond was echt slecht. We moesten veel zoeken. En alles ging heel traag (grote groep) er zaten twee mensen bij die nauwelijks konden fietsten. Wisten niet eens waar een handrem voor diende. Was een mooi en lachwekkend gezicht.
Het eerste deden we een bier… tja… Gelegenheid aan. Was leuk en lekker bier. Heb de groep verlaten en samen met Juan doorgegaan. Blijkt dat de meeste wineries dicht zijn. Uiteindelijk een gevonden. Van het proces krijg je niets te zien. Hebben vier glazen gekocht en proeven maar. Later toen de groep kwam hebben we nog een fles gekocht.

beetje vlees
beetje vlees

Nou iedereen weer tipsy op de fiets terug. Bij de fietsen verhuur weer wijn!!!
Busje pikte ons op en onderweg hebben we een zak vol vlees gekocht om bij het hostel te bbq-en. Was super gezellig. Een feestje bouwen kunnen ze hier. Van alles gedronken….. Tequila. rum, Fernet, bier en wijn. Om half drie ging bij mij het kaarsje uit Pfffffff
Was weer een leuk dagje.
Hola
Hola

Wijntje[/caption]

9 thoughts on “Park & Wineries”

   1. Leuk leuk.. dan kunnen wij dat ook weer afsluiten hahahaaaa
    😉 greetz from Amsterdam.

  1. Was een hele reis. Was pas om 2 uur vanmorgen thuis. Ga morgen nog ff mijn laatste verhaaltje schrijven. Met nog wat foto’s. Gr. Franky x

 1. Ik zie dat de kilo’s die je eraf gefietst hebt, zitten er al weer aan zie ik!!
  (Vr)eten en zuipen en sigaren! Hoe mooi kan het zijn!!
  Vanavond naar de Arena Nederland-Hongarije kijken! 51000 man wordt ook vast een mooi feest!!

  Groeten J-W

  1. Yep. Alles staat weer bol.
   Nou hoop het voor jou.. Zijn net een paar mensen teveel voor mij. Maaruhhhh veel plezier hè. Hongarije????

 2. He Frank de Argentijn
  Ik zie wel je weet niet van ophouden daar, lekker even de tijd vol maken.
  Het is wel een beetje een beeld van heb ik nouw alles is groot daar
  de beelden het vlees en de drank HaHaHa.( niet te vergeten de sigaar )

  Groetjes Bert M

  1. Tja Bert, wat je schrijft is helemaal waar. Als je hier een beetje geld hebt.. Dan kan je iedere dag een “GROOT” feestje bouwen. Heb nog nooit zoveel gedronken als de laatste week. Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *