Gitaar en heerlijk eten… brrrrr

Even gezellig naar de gitaar luisteren

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qq2Zaw8kbsk[/youtube]

Hier likken ze hun vingers bij af… schijnt naar biggetjes te smaken…. nou ik sla over

Gordeldier
Gordeldier

 

 

11 thoughts on “Gitaar en heerlijk eten… brrrrr”

 1. Ha die Frank aan gekomen op de streep in Mendoza.
  Wat ga je deze week nog allemaal doen , mogelijk nog wat tripjes met de fiets neem ik aan zo in en rond Mendoza.
  Hier is het ook heerlijk weer de afgelopen dagen en ook de komende dage lekker zon.
  Ik blijf je zeker ook deze laatste dage nog volgen.
  Jammer dat de vrolijke noot van de afdeling de (tuinkabouter) weg gaat ( moet) zo als Cor D het altijd zegt.
  We horen nog zeker wat in de komende dagen van je Frank

  Groetjes Bert M

  1. Ja ben er.. Een paar dagen flink doorgebikkeld. Natuurlijk hoor je van me.. Heb al wat opgestuurd.. Dus het stukje komt er aan. Heb voor woensdag weer een bustrip gepland. Naar Uspallata is een groot deel van de beroemde film Seven Years in Tibet met Brad Pitt opgenomen. De omgeving lijkt dus een beetje op Tibet. En hij doet nog meer plaatsjes aan.. En als het goed is gaat hij naar een hoogte van 4200m.
   Hahaha ja die Yvonne,,, die komt er wel.. Daar hoeven wij ons geen zorgen om te maken. Ti’s zeker jammer dat ze weg gaat!!! Dus Cor heeft gelijk.. Zo gaat dat.

   Mmmmm met de fiets.. Nee denk het niet. Die raak ik even niet meer aan. Misschien om ergens te gaan vissen hahahaha

 2. Hey Frank,

  Ik lees dat alles ok is daar bij jou, nah ik dacht jou te zien gitaar spelen, kreeg zowat slaap van die vent.
  Wanneer ben jij percies terug Frank, we gaan wel afscheid nemen van elkaar hoor
  Volgende week donderdag is mijn laatste dagje bij Enexis en om 16:00 willen ze dan ook echt afscheid nemen van mij.

  Hoop dat je er ook bent, fiets gewoon lekker door, geen getreusel, en al dat lekkere eten nu…hup hup Frank, door fietsen…

  Grtz yvonne K

 3. Hey Frank,

  Ik heb zo nu en dan gelezen dat het allemaal goed gaat met je, en dat je dan ook een paar plekkies hebt gevonden waar je wil blijven. Helaas zou je toch terug moeten komen..Jammer dat ik straks in de kantine niet meer kan luisteren naar die mooie super verhalen van jou. Wanneer ben je nou eindelijk eens terug. donderdag 31 maart rond 16:00 uur neem ik echt afscheid van Enexis/ jullie………hoop jou nog eens tezien.

  grtzzzz Yvonne

  1. Hi Yvonne, helaas is dat de dag dat ik ga vliegen. Dus gaat niet lukken. Maar we kletsen zeker een keertje bij. Jammer dat je weg gaat. Je bracht altijd vrolijkheid op de afdeling. Hoop dat je snel een andere baan vind (als je die al niet hebt???) Wens je een leuk en gezellig afscheid!!!! See you Frank

 4. Als je daar maar geen gordelroos van krijgt!!??
  Geniet nog maar van de laatste dagen, want dan begint het ‘gewone’ leven weer!!
  Jaja even de harde realiteit onder ogen brengen!
  Veel plezier!!

  1. Yep.. Dan gaat het zijn gangetje weer. Maar dat is ook wel weer lekker. Lig nog lekker in bed.. Zolang heb ik nog nooit geslapen. Ga zo is ff kijken waar ik een ontbijtje kan scoren. Val van de pampas zo in
   een stad junk.
   Heb gezien dat er genoeg te ondernemen is hier.. Dus morgen ga ik eens rond kijken groetjes

 5. hey Frank

  zoals elke morgen net weer je verslagen gelezen, is een mooi begin van de dag.

  maar heb je bij dit mooi gitaarspel je dansje nog opgevoerd (sorry maar dat dansje blijft je achtervolgen)
  en eten!!!…….. doe maar is anders hoor ik denk niet dat Lilian dit voor jou wil klaar maken.
  nog veel plezier de laatste dagen.

  groetjes Jolanda

  1. Thanks Jolanda.. Hoe gaat het met Cees.? Is hij al terug.. of……?????
   Hihihihihihihi ja dat dansje … Ach zo gaat dat. Maakt me niet uit. Ben blij dat ik er ben. Ga zo nog ff wat eten voor mijzelf maken.. En dan zit de dag er op. Groetjes…!! Uit Mendoza

 6. Hoi Frank

  Ik heb even zitten genieten van het gitaar spel.
  Wat de gordel dieren betreft laat maar weten wel even iets anders denk!!!
  En is het nog vol te houden daar ???
  Weer genoeg kracht in de benen voor de laatste trip ??
  Vandaag erg mooi weer hier,terras weer

  Groetjes Bert

  1. Hi Bert, ben nu in Mendoza. Ben wel blij dat ik er ben. Die dagen doden die ik hier nog moet zij. Is niet z’n probleem. Heb nu een leuk hostel gevonden. Midden in de stad. Denk dat ik hier maar blijf. Vandaag was het super warm.. Bijna niet uit te houden. Morgen doe ik helelmaal niets en dan ga ik is kijken wat ik kan ondernemen. Je hoort van me.. Groetjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *