8-04-2013 rustdag in Kracheh.

Vanmorgen had ik het geluk dat ik mee kon met twee Australische dames. Scheelt weer wat dollars en is natuurlijk ook best gezellig. Eerst nog wat onderhandelen over de prijs.. Toch 10 dollar er vanaf gekletst. Op naar de dolfijnen.

Daar ontmoeten we nog een rondtrekkend Belgisch meisje. Vroeg of ze de boot mee mocht delen. Nha was weer meer gezelschap. Die dolfijnen zien er heel anders uit dan de tuimelaar. Was best aardig om te zien. Lukte me alleen niet om er een foto van te maken. Blijven maar heeeel even boven water.

Na een uurtje rond gedobbeld te hebben zijn we naar de grootste Tempel van Cambodja gegaan. Was ook best aardig en onze Belgische was er ook weer. Had een brommer gehuurd en hebben met zijn alle gegeten.


Op de terug weg brak er een storm uit. Phoe dan kan het echt wel even waaien.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=wDcupFWXlLk&feature=youtu.be’]

Gebeurde ook nog een ongeluk en dat kan hier ook niet anders want ze rijden als gekken. Hoop dat diegene op de brommer het heeft overleeft.

Morgen weer in de pedalen.

Gr Frank

2 thoughts on “8-04-2013 rustdag in Kracheh.”

  1. Na het afzien heb je vandaag een lekke dagje gehad, met 3 vrouwen in een bootje op zoek naar dlfijnen. En dan zeggen dat het je niet gelukt is om fotos van de dolfijnen te maken. Nee dat geloof ik ;-)………….. is moeilijk hoor die dolfijnen zijn zo snel. Effe lekker bijkomen voordat je je weer verder af gaat beulen. Sterkte daar, veel plezier morgen weer op t fietsje. Beso jeanette

Comments are closed.