7-04-2013 143km Kracheh

Motver motver motverdorie… Dat was echt een “hel of a ride” ’s morgens mocht ik echt niet mopperen!! Er waren soms wat wolken en de wind was niet echt onvriendelijk. Was om 6 uur gestart met een heerlijk koffiebroodje met een malariapil achter mijn kiezen. De zeven is een weg met asfalt en dan weer niet. In het begin vind je dat helemaal niet erg. Later met al dat stof en die Sahel warmte gaat het je toch behoorlijk irriteren. Rond twaalf uur zakte al mijn moed weer in de schoenen. Moest pauze maken. Voor mijzelf een maaltijdje gemaakt Noedels natuurlijk maar toch heerlijk. Even verder nog  wat cola er in en ik voelde me net een hippie. Walkman in mijn oren en gas er weer op. Dit is zo fout!!!. Ik voelde dat ik begon te zwalken. Denk dat mijn lichaam oververhit was. Sloeg gewoon de verkeerde weg in. Helemaal blind. Stond te trillen op mijn benen. Dacht kut zal er toch niet onderuit gaan. Had gelukkig nog een van die koffiebroodje over. Na dat genuttigd te hebben kwam ik weer tot mijn positieven. Ben terug gegaan en de zeven verder gevolgd. Daar ontmoete ik de Canadees weer. Hadden afgesproken om samen ’s avonds een biertje te drinken. Helaas heb hem niet meer gezien. Het laatste stuk was onverhard. Was misschien wel het mooiste stuk. Helaas was de puf uit me. Nu een relax hotel. Hoop morgen een toektoek naar de dolfijnen te boeken.

Franky is Moe


Vietnam, Laos, Cambodia weergeven op een grotere kaart

4 thoughts on “7-04-2013 143km Kracheh”

  1. Poe Poe die Frank ge ben wel even met je lichaam aan het vechten gegaan, denk ik.
    Wel even met de beide benen op de weg blijven staan Frankie.
    Maar ja het was weer wat.
    Hier vandaag he he gelukkig zon en lekker bij de sleurhut in Limburg in de zon buiten zitten lamballen.

    Gr Bert M

  2. zo franky, veel afzien! morgen dan maar genieten van de dolfijnen want olifanten gaat t niet worden. goed op de pedalen en op naar de 70 km per dag 😉

    1. Hoop dat ik naar de 70km kan gaan. net op de kaart gekeken.. weer geen grote plaatst in de buurt van de 70. Dus.. wel zullen het zien.

Comments are closed.