23-03-2013 Vientiane

Het was gisteren echt een leuke dag. ’s Morgens eerst heerlijk ontbeten en op naar de
Mekong rivier. Daar aangekomen was het even schrikken want er staat bijna geen water meer in. Dan maar even een plan de campagne maken. Onder het genot van een fris drankje welke wij overigens hard nodig hadden gezien wij de avond hiervoor flink zijn doorgezakt, zat daar ook een kerel uit Australië die ons wat tips mee gaf.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=r5507Rbd9GU&feature=youtu.be’]

Een brommer zou en moest het worden. Dat was sneller gezegd dan gedaan. Wij waren daar waarschijnlijk een beetje laat mee want alles was al weg. Na veel zoeken uiteindelijk toch nog drie goeie gevonden. Het was voor ons allemaal wel even wennen zo’n ding. Onderweg hier en daar even stoppen voor wat foto’s. Je zou denken dat het op z’n brommertje lekker fris is, nou nee dus… die hitte is net een warme föhn. Maar ik zal nu niet klagen.. want als ik hoor hoe koud het in Nederland is dan ben ik toch even blij dat ik hier ben.

Gijs
Gijs

Later hebben we lekker gegeten bij een huisje op palen in het water. Dat was echt heel lekker. Op de terugweg reed ik achteraan, wat een komisch gezicht. Gijs wist niet hoe hij moest gaan zitten ik lach helemaal in een deuk. Later bleek dat zijn noten klem zaten hihihi.

Nou genoeg.

Gr Frank

 

2 thoughts on “23-03-2013 Vientiane”

  1. Wel weer een leuk verhaal en filmpje en foto’s. Jullie vermaken je wel daar op de bromfietsjes daar!!!
    Wat wel een erg leuke foto voor mij was die van de paal met al dat draden en kabel werk, even een storing zoeken Ha Ha.

    Gr Bert M

  2. Hee Ome Franky,
    Ook ik zeg filmpjes! Erg leuk!
    En dan vanaf nu maar eens echt gaan fietsen.
    Hier is het zo ontzettend koud! Dus blijf nog maar ff daar!

    Groeten Willem

Comments are closed.