20-03-2013 0km

Eerst maar eens eventjes over de rustdag van gisteren. Rond de middag was ik enorm  beroerd. Als ik opstond donderde ik gelijk weer terug op bed. Was misselijk en had braakneigingen. Nu had ik een paar uurtjes van te voren wel gebakken rijst met een eitje op. En natuurlijk zitten daar dan ook vliegen in die netjes worden meegebakken. Maar ik twijfel of het echt daar vandaan komt?

Ik denk meer aan de vermoeidheid en de hitte die heel de dag zinderend op je schijnt. Ben toch nog maar even mijn bed uit gestrompeld om wat water te kopen. Gelukkig ging het na veel drinken over.

Fiets op de bus
Fiets op de bus

Vandaag ben ik extra vroeg opgestaan 5:30 uur. Wilde er zeker van zijn dat ik met de bus mee kon. En dacht dat ik er dan om 7:00 uur moest zijn. Uiteindelijk vertrok de bus pas om 8:30 uur.. en ik?  Ik zat er in met de fiets op de bus!

De rit is mij erg mee gevallen. Maar tjonge wat een bergen phoe phoe.. daar was ik nooit overheen gekomen. Echt een goede beslissing om de bus te nemen.

Lekker in het busje
Lekker in het busje

Zit nu relaxed in Phonsavan. Je ziet wel dat hier meer geld aanwezig is. Het is drukker en er rijden auto’s.

Morgen stap ik weer op mijn fiets. Hoop de 23e in Vientiane te zijn.

Als het goed is ga ik daar Gijs en Stefan ontmoeten.

 

Gr. Frank.

 Phonsavan. 20-03-2013
Phonsavan.

7 thoughts on “20-03-2013 0km”

  1. Hey Frankmans

    Ik zou mar ff stevig doorfietsen, Stefan en ik komen vrijdag 22/3 om 22.40 in Vientiane aan.
    Vertrekken maandagmorgen om 07.30 weer vanuit Vientiane via Bangkok naar Amsterdam.
    Groeten
    S&G

  2. Hey Frankmans

    Heb het r net met Stefan over, gezien je vele busreizen de laatste tijd, is het misschien handiger dat je de volgende trip een vouwfiets meeneemt 😉

    Groeten

    1. Hi moet jij nodig zeggen. Nog nooit iets sportiefs van je gezien. Uhhh of toch. Daar in Argentinië, daar meen ik mij een wandelpad te herinneren met 5% hooguit. Hier zouden we zeggen een bult in de weg. Nou ik weet nog goed pas na een uur toen Stefan en ik eigenlijk al terug wilden kwam er iets van een stofzuiger boven. Wij zeiden nog tegen elkaar wat komt daar nou voor iets wits aan hihihihi heb de foto nog. Helaas zit daar geen geluid bij. Dus hou nou maar op want heb nog genoeg in het archief van je hihihihi. En oh ja morgen moet ik dus de bus wel nemen om jullie te ontmoeten anders had ik het gewoon gefietst hoor.

  3. Laat ze maar lullen hoor Frankie, ze doen het jou niet na !!!!!!!

  4. Hoi Frankie da was wel even wat minder dit broede verhaal Hi.
    Maar gelukkig ge ben er hopelijk over heen.
    Dat was ook wat de fiets op de bus.
    Maar was je dan wel van plan over deze bergen te fietsen ???

    Groetjes

    Bert M

Comments are closed.