15-03-2013 afstand 104km

Vannacht goed geslapen en vanmorgen vroeg opgestaan. (6:30 uur). Hanoi uitkomen is echt een belevenis wat een drukte! Een momentje niet opletten en je zit tegen iemand aan. Mieren zijn er niets bij. Na 25 km werd het een beetje rustiger.  Een nadeel daarvan is dat de snelheid van alle weggebruikers dan flink omhoog gaat. Dus alert blijven!!

China heeft aan geboorte beperking gedaan en ik vond dat toen heel raar. Nu kijk ik daar toch anders tegen aan want dit gaat vroeg of laat echt een keer mis. Als je hier met de jeugd praat dan zien zij geen goede vooruitzichten. Ze verdienen 150 dollar in de maand en daar komt weinig tot geen verandering in. Gisteren in een gebouw geweest waar ze van alles en nog wat verkopen je snapt daar helemaal niets van. Wat een rotzooi!! En zo vol dat ze zelf liggen te slapen op hun handel. En ze leuren heel de dag met eten.  Zo vies !!! Zou het nog niet aan onze Guus geven.

De weg is verder wel oké. De bergen kwamen al snel in zicht. In die hitte is het echt giga zwaar. Je druipt aan alle kanten en dan is het de kunst om het vocht op pijl te houden. Helaas zweet ik harder dan mijn maag aan kan vullen en moet dan gas terug nemen anders beginnen mijn beenspieren te trekken. Ik had mijzelf beloofd om na twee uur in de middag een hotel te gaan zoeken. Helaas die kom je dan niet zomaar even een twee drie tegen.  Je gaat dan al in de kant aan kijken om te zoeken naar een plek waar ik zou kunnen gaan liggen. God zij dank kwam ik na een uur zoeken eentje tegen.

Heb me daar eerst lekker gedoucht en vervolgens een biertje genomen, heerlijk!!! Eens kijken dat wanneer mijn maag weer tot rust is of ik wat eten kan scoren.

Gr Frank

15-03-2013
15-03-2013

6 thoughts on “15-03-2013 afstand 104km”

  1. Zo Frank weer een leuk ( MMMMM ) verhaal .
    Wat dat verhaal betreft ik neem aan dat Guus jullie hond is in GTB.
    Zo dan ben je gelukkig de mieren hoop Hanoi.
    Op naar mogelijk denk ik het mooie land.
    Doe wel rustig aan met die hitte en denk wel ( luister ) naar je lichaam frank.

    Hoi van uit een sneeuwachtig GTB.
    Tot morgen maar weer

    Gr BERT M

  2. Hey Frankmans

    Ff doorgeven welluke sigaren je wil hebben, komme Stefan en ik (als we het tussen de werkzaamheden geregeld krijgen) een doossie afgeven bij je 😉

    Groeten

    1. Doe maar wha asociale. Staat hier wel goed hihihi. Nee Lilian weet welke ik altijd heb. Van Olifant. Lege doosjes liggen op de kast. Getoeter is al begonnen.

  3. He Franky,

    Ziet er goed uit! Met die hitte kun je beter van Hotel naar Hotel fietsen, kun je tenminste weer wat vocht op doen tijdens het douchen! En lopen ze daar met een kapje op omdat jij een sigaar zit te roken?? Haha!!
    Groeten Weer

  4. Hee Frankie, je bent alweer goed op weg!
    Geniet ervan tijdens het afzien! Mooie fotos!
    Beso, jeanette

  5. Zo de kop is er af, lekker zweten en dan smaakt dat biertje aan het eind van de rit des te beter! Zet ‘m op,

    groet Adri

Comments are closed.