Chachoengsao

Kaew naar Chachoengsao 120 km,

Hallo
Hallo

Vanmorgen was het weer vroeg dag.. Het zonnetje scheen weer heerlijk aan de hemel en we hadden er alle twee veel zin in.

We zijn gelijk onder in de beugel gaan hangen en vol gas richting Bangkok gestoomd. Rond de middag zaten we al aan de 90 km. het ging echt super. Later werd het weer verziekend heet en moesten we terug in het tempo, maar dat maakte verder niet zoveel uit.

Wisten jullie dat ze hier links reden.. in het begin moesten we er wel om lachen.. je rijd dan vooral in de bochten aan de verkeerde kant.. na een beetje getoeter weet je het wel. Het landschap en de economie is hier een stuk beter dan in Cambodja. Je kan hier bij een benzine pomp van alles krijgen bijvoorbeeld een ijsje of lekkere koude melk.. mmm de bibbers trekken dan door je lijf.

Je kunt ook heerlijk relaxed een kop koffie koffie drinken en alles is meer vertrouwd om te eten. We hebben nu een hotel in Chachoengsao waar de 314 op de 304 uit komt.

Hotel 304 -314
Hotel 304 -314

Morgen gaan we richting Bangkok.. Jammer dat er net van die opstanden zijn. Maar hopen dat we er niet teveel last van gaan krijgen. We zouden daar graag een boottocht willen maken, dus ff af wachten. Hoop jullie morgen via een internet café wat mooie foto’s toe te kunnen sturen.

Decor
Decor

……………………………………………
Heb al heel wat gefilmd.. zal die met der tijd op YouTube zetten.

gr Van Ron en Frank en tot morgen ) tis nu 20:40 uur

ps. We zijn blij met al jullie reacties en lezen ze iedere dag. Het geeft ons weer moed om door te gaan.. Van ons beide super dat jullie dit doen!!!!!!!!!!!!

Fietsje
Fietske (Franse vlag?)

Chachoengsao
Chachoengsao