Kaew Thailand

Sisophon naar Kaew (Thailand) 107 km,

Thailand here we come
Thailand here we come

Was heerlijk die airco. Hebben goed geslapen. Was al best weer warm toen we echt aan de etappe begonnen (7:00uur) Het leven hier ziet er een beetje anders uit dan in Nederland. Ze gaan vroeg naar bed en alles begint weer te leven om een uurtje of 6:00uur. Eigenlijk wel logies. Moet allemaal een beetje voor het warmste van de dag gebeuren. Tot 10 km voor de grens hebben we een beetje uit de wind kunnen rijden achter een..

Pffff
Pfffff

Tja grasmaaier.. zal ik maar zeggen. Daarna hebben we eerst eens onze magen gevuld (9:00uur). En zijn we doorgebikkeld naar Aranyaprathet. Hier weer een lange stop gemaakt. Beetje heel lang!!!. Het werd tijd om er weer eens tegen aan te gaan. We moesten en nog zeker 50 km. Hier kwam wel een beetje wrevel over het tempo. Tja zo gaat dat bij wielrenners. Maar na wat babbelen was het weer oké. We hebben nu een leuk Hotel.. Uhh ja hoor weer met airco.. De buikjes zijn weer rond dus we kunnen er morgen weer tegen aan.

Gr Ron & Frank

Morgen richting Bangkok. Hoop Phanom Sarakham te halen!?

6 thoughts on “Kaew Thailand”

  1. hé fietsfanaten,

    Het gaat goed met jullie, 100 km per dag, toe maar! en dit is nog maar de 1e week…..

    Cambodja alweer achtergelaten, heel vroeg op de fiets en dan afzien met die warmte. We blijven jullie volgen.

    De 2e week is begonnen, de maandag is weer voorbij of ben ik de enige die er zo last van heeft?!

    Succes jongens!!!

    Lizette

  2. Hoi Mannen
    Zo te horen gaat het goed! Eigenlijk zijn jullie wel watjes met die airco’s!! Hahaha!! Goede reis verder! en euh ginne ruzie maken!
    Oh ja Houdoe!! Gr J-W

  3. Heej lieve luitjes,

    Joh alweer bijna een week van huis. Zijn gister bij jou huis geweest Ron en t zag er allemaal heerlijk uit. De politie heeft een berichtje achtergelaten in de brievenbus, maareh allemaal niet zo boeiend voor jou. Ook Renaldo heb ik jullie website gegeven. Kortom iedereen reist met jullie mee vanuit een luie stoel maar das toch anders niet dan!!!

    Veel reisplezier dikke kus Anja

  4. Heeye Kanjers !!!

    Was da nou achter een grasmaaier gereden, da zegt al genoeg over jullie tempo !!! Wel ut gas erop hor mannen !!!

    Maare wel weer super meer dan honderd km gebikkeld in die hitte !!! toppie volhoue !!!

    Veel suc6 morge !! Dikke knuffel xxx

  5. We zijn blij met al jullie reacties en lezen ze iedere dag. Het geeft ons weer moed om door te gaan.. Van ons beide super dat jullie dit doen!!!!!!!!!!!!

  6. Ha mannen,

    Jullie zijn al aardig een eindje onderweg. Dus jullie zijn de cultuurschock al voorbij. Jullie maken een mooie rit. Jullie zien er ook sportief uit, laat even wat meer foto’s van jullie personen zien. Even kijken hoe uitgeput jullie er uit zien, wel even bewijzen zien.
    Let op elkaar en doe voorzichtig.
    liefs Hélène

Comments are closed.